Μαριάννα Τουμασάτου: Θεωρητικά 4 κανάλια αντέχει η διαφημιστική μας δύναμη....

Αποτέλεσμα εικόνας για τουμασατουΗ Μαριάννα Τουμασάτου στην αποκλειστική συνέντευξη, που παραχώρησε στο face2face του tvnea.com μίλησε μεταξύ άλλων για όσους τραγουδιστές μεταπηδούν στην υποκριτική, για την κρίση, αλλά και για την αδειοδότηση των καναλιών....Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα πολλών τραγουδιστών, οι οποίοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους πέρα από το τραγούδι και στον χώρο της υποκριτικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ντόρος, που είχε γίνει με τον Σάκη Ρουβά και τη Χρυσούλα Διαβάτη. Πιστεύετε, ότι μπορεί ο χώρος της υποκριτικής να απορροφήσει και ανθρώπους από άλλους χώρους;

Θα μπορούσε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους καλύψει όλους. Κάποιοι άνθρωποι θα μεταπηδήσουν και μπορεί να αξίζει και τον κόπο. Δεν θα το μάθουμε αν δεν το προσπαθήσουν. Και οι ηθοποιοί έχουν τραγουδήσει, αυτό δε σημαίνει ότι θα ανταλλάξουμε καριέρες.

Στην Ελλάδα του 2016, θεωρείτε, ότι η κρίση τροφοδοτεί την Τέχνη ή την συμπαρασύρει;

Οι δυσκολίες πάντα βοηθούν την τέχνη. Η ευημερία και δη ή ψεύτικη, αυτή που βιώσαμε από το '80 έως πρότινος δεν την βοηθάνε. Η ψεύτικη ευημερία κοιμίζει τέχνη και συνειδήσεις.

Πρόσφατα, έγινε τεράστιος ντόρος με την αδειοδότηση των καναλιών. Θεωρείτε, ότι ήταν ορθή πολιτική κίνηση η παροχή 4 μονάχα αδειών;

Θεωρητικά τόσα αντέχει η διαφημιστική μας δύναμη. Αλλά αν μπορούμε περισσότερα δεν είναι κακό. Αρκεί τα κανάλια να είναι συνεπή στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στους υπαλλήλους τους που και αυτοί έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους.


Διάβασε τη συνέχεια: ΕΔΩ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: