Βουτσάς - Καλογεροπούλου μαζί 44 χρόνια μετά

Unknown
0

Πριν από 44 χρόνια είχαν παίξει τους ηλικιωμένους στην ταινία «Αγάπη μου παλιόγρια». Σήμερα, έχουν μεγαλώσει και μοιάζουν στους ήρωες που υποδύθηκαν.


Ηταν το 1972, 44 ολόκληρα χρόνια πριν, όταν ο Κώστας Βουτσάς και η Ξένια Καλογεροπούλου πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Αγάπη μου παλιόγρια». Εκεί υποδύονταν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που αφηγούταν την ιστορία της ζωής του, τα όμορφα, τα εύκολα και τα δύσκολα κομμάτια της.


Για τις ανάγκες αυτής της ταινίας οι δυο ηθοποιοί χρειάστηκαν ειδικό μακιγιάζ και περούκες για να μεταμορφωθούν σε ηλικιωμένους.


Σήμερα, έχουν μεγαλώσει και ζουν την ηλικία την οποία υποδύθηκαν τότε. Ο Κώστας Βουτσάς είναι 84 ετών και η Ξένια Καλογεροπούλου έχει κλείσει τα 80.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Παρασκήνιο, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φαύστα» και κάθησαν δίπλα, προκαλώντας έναν ευχάριστο και συγκινητικό συνειρμό.

Δείτε πώς είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι 44 χρόνια μετά.


Και οι δύο ηθοποιοί είναι ενεργοί επαγγελματικά. Ο Κώστας Βουτσάς παίζει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

Η Ξένια Καλογεροπούλου ασχολείται με το παιδικό θέατρο, γράφει βιβλία και παραμύθια και μεταφράζει θεατρικές παραστάσεις.



 thetoc

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !