Οι αποψινοί καλεσμένοι στο THE 2NIGHT SHOW του Ant1...

0

Η ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, αποδέχεται την πρόσκληση του Γρηγόρη και έρχεται στο The2night Show,απόψε,Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, στις 23.15. Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μας μιλάει για τη ζωή της ,και μας διηγείται πώς ένιωσε όταν άκουσε ένα παιδάκι να τη χαρακτηρίζει άσχημη.



Τους βρίσκουμε σε μια κρεβατοκάμαρα, σε 2 μονά κρεβάτια, με τις πυτζάμες τους και τα ζεστά τους παπλώματα. Έτσι υποδέχεται ο Γρηγόρης τη Νάνσυ Αλεξιάδη στο πλατό του The2night Show.


Η σοπράνο, Κάτια Πάσχου, με σύνδεση Skype μας ενημερώνει για όλες τις νέες εκδηλώσεις που εντάσσονται στο “The Katia Paschou Project”, και μας εξηγεί ότι η όπερα και το λυρικό τραγούδι μπορούν να γίνουν προσιτά και στο νεανικό κοινό.

Επίσης, η παρουσιάστρια του KRHTH TV, Ιωάννα Μαλέσκου, με σύνδεση Skype, μας αποκαλύπτει την αλλαγή στην επαγγελματική της πορεία και πώς από δασκάλα μπήκε δυναμικά στην τηλεοπτική παρουσίαση.

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος έρχεται για άλλη μια φορά στο The2night Show και σχολιάζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο θέματα επικαιρότητας.


Οι γιοι του Βασίλη Παϊτέρη, Αλέξανδρος και Θάνος, ενθουσίασαν το κοινό στην πρεμιέρα του “Rising Star”, συγκεντρώνοντας το 91% των θετικών ψήφων. Τα δύο αδέρφια έρχονται στο πλατό του The2night Show και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους σχετικά με το πιο διαδραστικό μουσικό talent show.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !