Νέα παράταση θα ζητήσει η Επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ

Unknown
0
Άπρακτη θα περάσει μια ακόμα προθεσμία που έχει λάβει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Τα μέλη της Επιτροπής διαπιστώνουν ότι ο όγκος των στοιχείων που έχουν προκύψει τόσο από τις καταθέσεις μαρτύρων όσο και από τα έγγραφα που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιος με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνουν να συντάξουν και να καταθέσουν πόρισμα μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οπότε και εκπνέει η τελευταία παράταση που είχε λάβει η εξεταστική , η οποία σημειωτεόν άρχισε την περασμένη Άνοιξη με αρχικό ορίζοντα εργασιών μόλις δύο μηνών.

Την προσεχή Πέμπτη θα υπάρξει νέα συνεδρίαση της Επιτροπής προκειμένου να αρχίσει η ουσιαστική συζήτηση των μελών για τη σύνταξη του πορίσματος και όπως όλα δείχνουν θα ζητηθεί από το Προεδρείο της Βουλής νέα παράταση περίπου ενός μήνα ώστε το πόρισμα να κατατεθεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η αντιπολίτευση επιμένει πως η παράταση θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη θεωρώντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία επισπεύδει την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής μόλις προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ.




parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !