Η εξομολόγηση της Φιλίππου: «Αν και έχουμε χωρίσει 13 χρόνια η σχέση είναι καλή για τα παιδιά»

Η Μαρία Φιλίππου σε συνέντευξή της μίλησε για τη μητρότητα και πόσο την άλλαξε.

Η μητρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος στη ζωή σας;
Αισθάνομαι πως έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος από τότε που έγινα μάνα. Είδα τον κόσμο με ένα εντελώς διαφορετικό μάτι. Έγινα υπεύθυνη, όχι μόνο για μένα αλλά και για άλλους δυο ανθρώπους. Προσπάθησα να καλλιεργήσω ψυχές και να καλλιεργηθώ κι εγώ μέσα από αυτό.

Τα παιδιά σας ξέρουν για τον τόπο καταγωγής της μητέρας τους;
Η Κύπρος είναι και δική τους πατρίδα. Άλλωστε, με κάθε ευκαιρία ερχόμαστε για να δούμε τους συγγενείς μας. Προσπαθούμε όσο γίνεται να κρατάμε επαφές με τον τόπο και τις ρίζες μας κι αυτό είναι και μια δική μου προσωπική ανάγκη.

Η σχέση με τον μπαμπά τους, πώς είναι;
Αρκετά καλή. Βέβαια, ο κάθε ένας έχει τον δικό του ρόλο στο μεγάλωμα των παιδιών. Δεν προσπάθησα ποτέ να παρέμβω σε αυτό.

Η απόφαση του χωρισμού πόσο δύσκολη ήταν, δεδομένου ότι και τα παιδιά βρίσκονταν σε μικρή ηλικία;
Η αλήθεια είναι πως δεν προσπάθησα ποτέ να «χρυσώσω» το χάπι. Είμαι υπέρ της αλήθειας και με αυτό τον γνώμονα πορεύτηκα όταν έπρεπε να πάρω διαζύγιο από τον πατέρα των παιδιών μου. Είπα ότι δεν τα καταφέραμε και πως θα έπρεπε να υποστούμε όλοι τις συνέπειες. Παρόλο που έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που έχουμε χωρίσει, εξακολουθούμε να έχουμε τη σχέση που πρέπει για το καλό των παιδιών μας.

Down Town Κύπρου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: