ΜΟΝΤΕΡ #13: Καρυοθραύστης (Νικολούλη), Ρούντολφ (The Voice), Άγιος Βασίλης (Με αγάπη)....

2

Γεια σας και χαρά σας, αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες του tvnea.com. Σήμερα, η προτελευταία Τρίτη του 2016, και εμείς πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού, εδώ στον «Μοντέρ», για να «μοντάρουμε» παρέα όλα τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας που μας πέρασε. Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σχολιάζουμε με δυναμική διάθεση όλα τα τηλεοπτικά γεγονότα.


Σήμερα η στήλη για ακόμη μία φορά αλλάζει εμφάνιση. Μετά από τον "γρουσούζικο" ΜΟΝΤΕΡ, που αγαπήσατε ιδιαίτερα, σήμερα γινόμαστε... χριστουγεννιάτικοι. 

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά η στήλη, θέλοντας να είναι επίκαιρη ορμώμενη από αυτές τις μέρες ,επιχειρεί να σχολιάσει με μια "γιορτινή" διάθεση όλα τα τηλεοπτικά δρώμενα!










Αλλά, ας μην καθυστερούμε...

Στον σημερινό ΜΟΝΤΕΡ σχολιάζουμε: 
1. Την "Αγγελική Νικολούλη" και το "Φως στο Τούνελ" του Alpha. 
2. Το "Voice 3" του ΣΚΑΪ. 
3. Το "Με αγάπη" του ΑΝΤ1. 



Καρυοθραύστης



"Σύμφωνα με τον μύθο... ο Καρυοθραύστης ρίχτηκε στη μάχη με όλα τα ποντίκια και κατάφερε όχι μόνο να τα νικήσει πανηγυρικά, αλλά και να μεταμορφωθεί σε έναν όμορφο πρίγκιπα".


Αν θέλαμε να μεταφέρουμε αυτό το παραμύθι στην ελληνική τηλεόραση, σίγουρα ο Καρυοθραύστης θα ήταν η μία και μοναδική... Αγγελική Νικολούλη.

Αποτελεί, ίσως, μία από τις διαχρονικότερες γυναικείες παρουσίες στην τηλεόραση. Η ίδια ακλόνητη εδώ και 21 χρόνια καθηλώνει κάθε Παρασκευή τους τηλεθεατές με το "Φως στο Τούνελ".

Η εκπομπή δικαίως αποδεικνύει κάθε Παρασκευή, ότι έχει το δικό της κοινό, που την ακολουθεί πιστά, ανεξάρτητα από το ποιος έχει τεθεί απέναντί της. Ποιο το μυστικό της επιτυχίας;



 

Πρώτον, η παρουσιάστριά του. Ευφυής, δυναμική, με δική της τηλεοπτική προσωπικότητα, έχει αποδείξει ότι είναι ένα σκληρό καρύδι. Η Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλο σεβασμό απέναντι στο κοινό της και δεν "μασάει" τα λόγια της, όταν χρειαστεί να προασπίσει και να διαφυλάξει την σχέση της μαζί του. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες Παρασκευές το "Τούνελ" έβγαινε ακόμη και μία (!) ολόκληρη ώρα μετά την κανονική του έναρξη, κάτι που ενόχλησε έντονα τους τηλεθεατές της συγκεκριμένης εκπομπής, κάτι που έθιξε και η ίδια ζωντανά, χωρίς να αφήνει περιθώρια άλλων αλλαγών στον προγραμματισμό.

Δεύτερον, το γεγονός ότι η εκπομπή αυτή έχει αποδείξει σπουδαίο έργο, καθώς έχει βρει εκατοντάδες εξαφανισμένους ανθρώπους και έχει συμβάλει στην εξιχνίαση 20+ δολοφονιών. Τα νούμερα νομίζω μιλούν από μόνα τους.

Τέλος, η δυνατή δομή και το "ζωντανό" της εκπομπής κάνουν τους τηλεθεατές να περιμένουν από στιγμή σε στιγμή την εξέλιξη της εκάστοτε υπόθεσης. Σαν να παρακολουθείς ένα αστυνομικό ντοκιμαντέρ.

Bonus στα εξαιρετικά τρέιλερ της εκπομπής!




Ρούντολφ το ελαφάκι


"Σύμφωνα με τον μύθο... ο Ρούντολφ, το ελαφάκι, που τα άλλα ελάφια κορόιδευαν, έγινε το πρώτο και αγαπημένο ελαφάκι του Άγιου Βασίλη".


Νομίζω ότι ο Ρούντολφ της ελληνικής τηλεόρασης είναι το "The Voice 3".


To show, το οποίο από τον ΑΝΤ1 μεταφέρθηκε στον ΣΚΑΪ, αρχικά δέχθηκε αρκετές αρνητικές κριτικές, καθώς πράγματι είχε αρκετές ατέλειες, με τους κριτές τις περισσότερες φορές να κάνουν υπερβολές για να πείσουν, να τσαλακώνονται σε κάθε εμφάνιση των παιχτών και να μην έχουν χημεία μεταξύ τους, τους παίχτες να έχουν μέτριες φωνές και τον παρουσιαστή να είναι ανύπαρκτος. Δεν θα μπω σε περαιτέρω ανάλυση της αρχικής όχι τόσο καλής γεύσης, που μας είχε αφήσει το show, καθώς έχουν παρατεθεί αναλυτικά στον 9ο ΜΟΝΤΕΡ.

Όμως, αυτό που αξίζει να αναφέρω για να είμαι ειλικρινής είναι ότι το show έχει κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης




Οι κριτές έχουν αποκτήσει χημεία, ώστε μεταξύ τους να υπάρχει ένα ωραίο και διασκεδαστικό "πείραγμα". Ο Πάνος Μουζουράκης κατάφερε να "ανοιχτεί" περισσότερο και να αποβάλει σε σημαντικό βαθμό το αρχικό "σφίξιμο". Από την άλλη ο Σάκης Ρουβάς δεν μου αρέσει στη θέση του κριτή και αυτό γιατί συμπεριφέρεται ακραία. Είτε θα ενθουσιάζεται ακραία, είτε θα στεναχωριέται ακραία. Νομίζω, συγκριτικά με τη θέση ως παρουσιαστή και τη θέση του ως κριτή, προτιμώ την πρώτη (όχι πως κι εκεί τρελαίνομαι...).

Οι φωνές των blind audiotions είναι καλύτερες στα τελευταία επεισόδια, σε σχέση με τις κάτω του μετρίου φωνές των πρώτων επεισοδίων.

Τέλος, έχω μία εύλογη απορία. Στην περιγραφή του show, καθώς και στα δελτία Τύπου, διάβασα το εξής... "Ο παρουσιαστής ,Γιώργος Καπουτζίδης". Και αναρωτιέμαι... πού είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης; Η παρουσία του στο show του ΣΚΑΪ είναι από αμελητέα έως ανύπαρκτη. Και σίγουρα ο ρόλος του παρουσιαστή σε αυτό το κομμάτι είναι περιορισμένος, αλλά εδώ μιλάμε όχι απλώς για περιορισμό, αλλά για ολικό παραμερισμό... Προσοχή!

Κλείνοντας, νομίζω, ότι αυτό που γοητεύει στο Voice πάνω από όλα είναι το concept του. Ακριβώς αυτό το παιχνίδι με τις καρέκλες και το γεγονός ότι αξιολογείται (τουλάχιστον στην πρώτη φάση) μονάχα η φωνή, είναι που δίνει το εκτόπισμα στο show, το οποίο απ' ό,τι δείχνουν και οι μετρήσεις της τηλεθέασης ανεβαίνει ταχύτατα στην εκτίμηση του κόσμου!


Το καλό πρέπει να λέγεται και να αναγνωρίζεται...


Άγιος Βασίλης





"Άγιος Βασίλης: Η μέγιστη προσωπικότητα των Χριστουγέννων, 
που φέρνει δώρα και ελπίδα".



Στη σημερινή στήλη θα ήθελα να αναφερθώ σε μία εκπομπή, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας. Μία τηλεοπτική παρουσία αθόρυβη, αξιοπρεπής, σημαντική.

Φυσικά αναφέρομαι στη εκπομπή, "Με αγάπη", της Μαρί Κυριακού. 




Μία εκπομπή, η οποία μέσα από τα ολιγόλεπτα καθημερινά βιντεάκια της μας παρουσιάζει πλήθος κοινωνικών θεμάτων, εθελοντικών οργανώσεων και πρωτοβουλιών. Καθημερινά, και το τονίζω (όχι μόνο στις γιορτές Χριστουγέννων - Πάσχα), μας θυμίζει ότι γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν ανάγκη τη στήριξη, τη φροντίδα, την αγάπη μας!

Η Μαρί Κυριακού, μία όμορφη και αισιόδοξη παρουσία, προσπαθεί με τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο να μεταδώσει κοινωνικά μηνύματα, να προβληματίσει, αλλά και να παρακινήσει! Ο λόγος της μεστός, πηγαίος, ειλικρινής αποδεικνύει ότι υπάρχει και αυτή η όψη της τηλεόρασης!

Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες...






Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ!



Η σημερινή, αλλά και φετινή μας τηλεοπτική "διαδρομή" ,έφτασε στο τέλος της!



Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Χριστουγέννων, στο Face2Face του tvnea.com η αγαπημένη Μαριάννα Τουμασάτου, σε μία αποκλειστική συνέντευξη!


Εμείς δίνουμε ραντεβού το νέο έτος με τον ΜΟΝΤΕΡ μας!


Μέχρι τότε να θυμάστε αυτό που είπε ο Μόργκαν Φρίμαν:




"Αν θες να γίνει ένα θαύμα, 
γίνε ΕΣΥ το θαύμα"!


Για οποιαδήποτε παρατήρηση, ένσταση, συμφωνία και διαφωνία, θα περιμένω με χαρά τα σχόλιά σας κάτω από την ανάρτηση, αλλά και τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου mail: georgebastounas@hotmail.gr.


Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική εβδομάδα, 

με παρέα σας το tvnea.com!

Γιατί δικαίως... το σερφάρισμα σταματάει εδώ!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !