Οι ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ κάνουν πραγματικότητα την ευχή της 12χρονης Εβίτας και την εντάσσουν στη σειρά!-Δες αναλυτικά

0

Οι ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ καλωσορίζουν στην παρέα τους, με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, τη μικρή Εβίτα, 12 χρόνων, και γυρίζουν ένα επεισόδιο στο οποίο η μικρούλα έχει ρόλο-κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης.
 
Η Εβίτα έκανε την ευχή στο “MAKE – A – WISH” να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημένους της ηθοποιούς και να παίξει μαζί τους στη σειρά. Το MAKE- A-WISH, που εκπληρώνει τις ευχές χιλιάδων παιδιών που το έχουν ανάγκη κάθε χρόνο, απευθύνθηκε στους παραγωγούς της σειράς. O σκηνοθέτης ,Βασίλης Θωμόπουλος, μαζί με τον σεναριογράφο ,Γιώργο Φειδά, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό επεισόδιο συμπεριλαμβάνοντας στα γυρίσματα και τη μικρή Εβίτα.



Σε τι ρόλο θα δούμε, όμως, την Εβίτα; Σε προηγούμενα επεισόδια είχαμε δει τον Γιώργο να μεταφέρει χρήματα και κάποιος να τον κλέβει. Μετά από λίγο καιρό εμφανίζεται στην εταιρεία ένα μικρό κορίτσι (η Εβίτα) με τη μαμά του ,και αποκαλύπτει ότι ήταν παρούσα στη ληστεία και είδε τον ληστή. Κάποιοι από τους ήρωές μας θα ενοχληθούν από την εξέλιξη...

Μη χάσετε αυτό το ξεχωριστό επεισόδιο της σειράς ,ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, για τόσο καλό σκοπό, απόψε,Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, στις 22:15.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !