Ο Γιώργος Τσούλης, ο μάγειρας της εκπομπής Ελένη, σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε στο σχολείο λόγω των παραπανίσιων κιλών του.


Είναι αλήθεια ότι ήσουν παχύσαρκος μικρός; 
«Ναι, ισχύει. Έτρωγα πολύ, ειδικά junk. Είχα ξεπεράσει τα 100 κιλά και έτρωγα λαίμαργα. Ξέφυγα»

Πώς πήρες την απόφαση να τα χάσεις;
«Δεν είναι ότι έκανα δίαιτα, μάλλον υπήρξα επιπόλαιος. Μου έγινε εμμονή το να αδυνατίσω κι έτσι σταμάτησα να τρώω. Είναι κάτι που δεν το συνιστώ σε κανέναν και θέλω να το ξεχάσω! Τελείωσα το σχολείο τον Ιούνιο και το καλοκαίρι πήγα στο χωριό. Εκεί ήμουν με τη γιαγιά, οπότε έκοψα το φαί. Έπαθα αβιταμίνωση, όλη την ημέρα κοιμόμουν, δεν είχα δύναμη για τίποτα. Όταν τελείωσε η δουλειά και οι γονείς μου ήρθαν να με δουν, ήταν πια Δεκαπενταύγουστος. Είχα χάσει πολλά κιλά και τρόμαξαν! Ξυπνούσα στις δέκα το πρωί, καθόμουν δέκα λεπτά κι από την αδυναμία ξανά έπεφτα για ύπνο. Τεράστιο λάθος!»

Δέχτηκες bullying στο σχολείο, γι’ αυτό πιέστηκες να χάσεις τα περιττά κιλά;
«Ναι, στο σχολείο τα παιδιά ήταν κάπως σκληρά. Είχα παραπανίσια κιλά, είχα και το επίθετο Τσούλης, οπότε έδινα πατήματα για πολλά σχόλια. Μπροστά τους γελούσα, δεν τσακωνόμουν, ούτε έδειχνα ότι με πειράζει. Όταν γύριζα όμως στο σπίτι, έπεφτα πολύ. Λυπόμουν. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ απόλυτα. Άσε, που όλοι είχαν τα κορίτσια τους, κι εγώ τίποτα. Στο γυμνάσιο και στο λύκειο, όλοι κυκλοφορούσαν κι από μία κοπέλα. Εγώ μπακούρι. Αισθανόμουν κακάσχημος. Έτσι, πήρα την απόφαση να χάσω κιλά», είπε ο όμορφος μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]