Η Βανδή για 1η φορά για το VOICE του ΣΚΑΪ:«Μπορεί να έχει πλάκα αυτό με τις καρέκλες του Voice,αλλά το Rising βάζει...»

0

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι και φέτος σε μουσικό τάλεντ σόου,αφού αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 κι έτσι θα τη βλέπουμε κάθε Κυριακή στο μουσικό παιχνίδι,''Rising Star'',που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή,στο prime time του σταθμού...

Πώς αποφάσισε,όμως, να είναι ξανά σε talent show; 

''Μου άρεσε αρχικά γιατί θα συμμετέχει ο κόσμος από το σπίτι. Θα είναι πολύ διαδραστικό. Περιμένω με αγωνία την πρεμιέρα, θέλω να δω αν θα είναι ομόφωνες οι απόψεις του κόσμου με τις δικές μας, να δω αν θα περάσουμε τα ίδια άτομα. Για την ομάδα του Rising. Ακούσαμε εξαιρετικές φωνές, αυτό έχω να πω μέχρι στιγμής…Είμαστε κάποιοι παλιοί εδώ και γνωριζόμαστε πολύ καλά. Έχουμε και τρία νέα μέλη στην παρέα μας που ταιριάξαμε και γίναμε καλή ομάδα. Τον Αντώνη τον ξέρω πολύ καλά, είναι σημαντική παρουσία εδώ, όπως και ο Γιώργος''.

Το είδε το The Voice; Ποια η γνώμη της και ποιες οι διαφορές με το Rising; 

''Ειλικρινά δεν έχω προλάβει να δω, εκτός από κάποια αποσπάσματα,κι αυτό επειδή έχω πολλές πρόβες με το Mamma Mia. Είναι και κάποιοι φίλοι μας εκεί που συμμετέχουν, άτομα που αγαπάμε, όπως η Έλενα, ο Γιώργος ο Καπουτζίδης, ο Σάκης… Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, εξακολουθεί να διασκεδάζει τον κόσμο από το σπίτι, φαντάζομαι ακούγονται κι εκεί ωραίες φωνές. Σε σχέση με το Rising, έχω να πω πως το Rising είναι κάτι διαφορετικό, πάει παρα πέρα, μπορεί να έχει πλάκα όλο αυτό με τις καρέκλες του The Voice, αλλά το Rising βάζει περισσότερο στο παιχνίδι τον κόσμο. Γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα, κι εμείς από εδώ και ο κόσμος από το σπίτι. Αποφασίζουμε τι μέλλει γενέσθαι συνολικά. Θέλουμε να λειτουργήσει όλο αυτό έτσι. Φανταζόμαστε πως θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο κόσμος θα αποφασίσει τι του αρέσει περισσότερο,όμως''.

Πηγή: mikrofwno

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !