Σεισμός στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Rising Star...

2
Αισθητή υποχώρηση στα νούμερα τηλεθέασης του Rising Star.

Το Rising Star κατάφερε ίσως να είναι ό,τι πιο προβλέψιμο. Βλέπετε, το ότι κονσεπτ  θέλει τους διαγωνιζομένους να περνάνε από την επιτροπή  και η επιτροπή να είναι προϊδεασμένη από πριν, μάλλον δείχνει ένα πολύ στημένο πρόγραμμα χωρίς αυθορμητισμό.
Όσο για τα νούμερα τηλεθέασης, το show αγγίξει το 30% στο σύνολο ενώ στο υποσύνολο κοινού 15-44 σημείωσε μόλις το 26,6%

* Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι τα καθαρά ποσοστά. Θα γίνει UPDATE.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. το show "μπαζει" απο παντου. απο τη μια ο λιαγκας που ειναι προσβλητικος με τους διαγωνιζομενους τονιζοντας τους καθε φορα που "κοβονται" ποσο χαμηλο ηταν το ποσοστο του κοινου (κατι που δεν ισχυει καθως με την ψηφο των κριτων το ποσοστο ξεπερναει το 70%), σεξιστικος (βλ. αναφορα στο βιαγκρα) αφηνοντας συνεχως σεξιστικα υπονοουμενα στον αερα την ωρα που παρακολουθει ολη η οικογενεια, μια κακη κριτικη επιτροπη που κανει αποτυχημενα αστεια και αντιγραφει ξεκαθαρα τους coaches του voice. ο μαστορας ειναι υπερκινητικος, σηκωνεται ολη την ωρα για να τραγουδισει, να χορεψει, να υποκλιθει και αλλες υπερβολες (διψαει για προβολη), ο ρεμος κανει κρυα ασττεια, μιλαει ολη την ωρα αδιαφοροντας για τους διαγωνιζομενους, η βανδη εχει παρει σοβαρα το ρολο της και κρινει με μεγαλη υπερβολη ενω ο μακεδονας (αληθεια υπαρχει;) ειναι παρα πολυ αδιαφορος. χθες ειχαμε κακες στιγμες. απο τη μια δε σηκωθηκε ο τοιχος και απο την αλλη ειχαμε τη λιποθυμια του διαγωνιζομενου. ειναι λαθος να κρινουν πριν τραγουδησου τα παιδια γιατι ετσι τους αγχωνουν περισσοτερο και επηρεαζουν το κοινο. προβλεπω νεα ηχηρη πτωση. στο νεανικο κοινο επεσε κατα 10 μοναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω στα περισσοτερα με το πρωτο σχολιο. Εμενα αυτο που με απογοητευσε περισσοτερο ηταν οι πολυ "μετριες" φωνες, φαινεται πως 4 ταλεντ σοου την σεζον (rising star, voice,x factor, star academy -αν προσθεσω και το "Κανε μου like" 5) ειναι πολλα για να βρεθουν τοσες πολλες καλες φωνες. Ευχαριστη εκπληξη για το σοου η Καλομοιρα (εκει που ετρεχε και της πεφτανε οι κουραμπιεδες θυμισε τη Βλαχοπουλου σε στιγμες χαριτωμενης ατσουμπαλιας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !