Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα κοστίζει στον ΑΝΤ1 το Rising Star

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το πολυαναμενόμενο talent show του ΑΝΤ1, το Rising Star, ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 και υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

Ομολογουμένως το κανάλι του Αμαρουσίου ξέρει τη συνταγή για show-υπερπαραγωγές και φροντίζει πάντα να εξασφαλίζει τα απαραίτητα συστατικά. Ο Γιώργος Λιάγκας, σήμερα το μεσημέρι μας καλησπέρισε στο πλατό του Rising Star και μαζί με την Καλομοίρα μας έδωσαν οδηγίες -αλλά και το σύνθημα για να ψηφίσουμε και να σηκώσουμε τον τοίχο. Από πίσω βρίσκονταν οι τέσσερις κριτές -ή αλλιώς coaches- οι οποίοι ήταν έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε μας ερώτηση. Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσε και ο Τζώνη Καλημέρης που μας μίλησε για τα διαδικαστικά του show.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ως «οι παλιοί» (ήταν coaches στα δύο πρώτα The Voice που προβλήθηκαν από τον ΑΝΤ1) δε σταμάτησαν να κάνουν πλάκα, να αυτοσαρκάζονται και να μιλούν για όλα όσα πρόκειται να δούμε. Ο Χρήστος Μάστορας, αν και νέος τόσο στην παρέα όσο και στην ηλικία, αποδείχθηκε μεγάλο πειραχτήρι, δε σταματά να κάνει μιμήσεις και να τους τσιγκλάει. Ο Κώστας Μακεδόνας, πάλι, αποτελεί την ήρεμη δύναμη του show- μιλάει λίγο αλλά είναι πάντα to the point και δίνει μια άλλη νότα στην ομάδα.

Τι ειπώθηκε όμως στη σημερινή μας συνάντηση με τους παρουσιαστές και τους κριτές του Rising Star; Συγκεντρώσαμε τα high lights – που μπορούν να ειπωθούν – και θα σας τα… μαρτυρήσουμε!

Ο Γιώργος Λιάγκας…

– λατρεύει να βρίσκεται στο πλατό του Rising Star και πίσω από τον τοίχο – κι ας ζαλίζεται καμιά φορά – γιατί του θυμίζει διαστημόπλοιο.

– θεωρεί πως η Καλομοίρα θα δώσει την πιο γλυκιά νότα στο παιχνίδι με το νάζι, το ταπεραμέντο της αλλά και την εμπειρία της ως πρώην παίκτρια – και νικήτρια – talent show.

– δε σταματά να λέει πως το Rising Star θα ταράξει τα ελληνικά δεδομένα με τα ταλέντα του αλλά και την εξελιγμένη τεχνολογία που απαιτείται για τη διεξαγωγή του.

– μας ενημέρωσε πως για το show δέχτηκαν δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις, η παραγωγή άκουσε 5.000 φωνές, στους κριτές έφτασαν 200 άτομα και στα live θα ακούσουμε 90 υποψήφιους να τραγουδούν και να ζητούν από εμάς να σηκώσουμε τον τοίχο.

– ανέφερε πως ο τοίχος ζυγίζει 2,5 τόνους και έχει 1.300 οθόνες που θα εμφανίζονται τα πρόσωπα όσον ψηφίζουν.

– μας εξήγησε πως για να ψηφίζεις τον κάθε διαγωνιζόμενο πρέπει να κάνεις κάθε φορά ξεχωριστή εγγραφή στο χρόνο των 90΄΄ενώ διευκρίνισε πως αν γραφτείς και δεν ψηφίσεις η ψήφος σου μετράει ως αρνητική

– μας εξήγησε πως στα πρώτα επεισόδια θα επιλεγούν οι διαγωνιζόμενοι και στη συνέχεια, με μια διαδικασία που δε μας αποκάλυψαν ακόμα, οι κριτές θα διαλέξουν την ομάδα τους. «Θα είναι ιδιαίτερη αυτή η διαδικασία, θα μοιάζει με ποδοσφαιρικό αγώνα που σίγουρα θα εξελιχθεί σε ντέρμπι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Ρέμος…

– αποκάλυψε πως μέχρι να πει το πολυπόθητο «ναι» για να είναι στην ομάδα του Rising Star τον έπιασε το στομάχι του από τους πολλούς καφέδες που ήπιε με τον Τζώνη Καλημέρη, ενώ κάνοντας πλάκα ανέφερε «ότι δε γίνεται με λεφτά γίνεται με πολλά λεφτά». «Στην αρχή είχα δηλώσει πως δε θα συμμετέχω σε κάποιο άλλο show, εκτός από το «The Voice», μετά συνειδητοποίησα το μέγεθος της παραγωγής, τη διαφορετικότητα αυτού του παιχνιδιού και έμαθα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής, έτσι δεν μπόρεσα να αρνηθώ», εξήγησε.

– Αναφέρθηκε σ το «The Voice» ως το «ακατανόμαστο», παραδέχτηκε πως το έχει παρακολουθήσει και ότι κάποιες στιγμές το νοσταλγεί. Όσο για την κριτική επιτροπή του εν λόγω show ανέφερε πως νιώθει ότι είναι δυο ομάδες και όχι μια παρέα. Από τη μια η Έλενα Παπαρίζου με τον Σάκη Ρουβά και από την άλλη ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια.

– όπως είπε δεν έχει ανταγωνισμό με τους άλλους τρεις κριτές γιατί θεωρεί δεδομένο πως θα είναι ο νικητής.

– δεν του αρέσει ο χαρακτηρισμός «coach», ειδικά όταν την ακούει να κλείνετε, «ο coach», «οι coach», «τους coaches» κοκ.

Η Δέσποινα Βανδή…

– θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες, τονίζοντας πως «την ιστορία τη γράφουν οι ομάδες».

-δήλωσε έτοιμη να μονομαχήσει με τον Αντώνη Ρέμο για την «κούπα».

-ανέφερε πως νιώθει μόνη και αβοήθητη γιατί οι άντρες της παρέας δε σταματούν να κάνουν πλάκα και να την πειράζουν.

-έχει αγωνία για την επιλογή του κόσμου, καθώς και για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι αφού όπως δήλωσε θα υπάρξουν εκπλήξεις και ανατροπές.

-ανέφερε επίσης πως στο Rising Star θα «παίρνει το αίμα της πίσω» γιατί θα περιποιείται τον εαυτό της και θα βγαίνει υπέρλαμπρη στη σκηνή εν αντιθέσει με το «Mama mia», που πρωταγωνιστεί και υποδύεται την Dona, μια γυναίκα ατημέλητη με σαλοπέτα και αθλητικά.

Ο Κώστας Μακεδόνας… (ή αλλιώς ο κυβερνήτης του show όπως τον αποκαλούν λόγω της αεροπορικής του ιδιότητας)

-αποκάλυψε πως οι φίλοι του όλα αυτά τα χρόνια τον «πίεζαν» να συμμετέχει ως κριτής σε κάποιο talent show.

-δέχτηκε να βρίσκεται στο Rising Star επειδή αυτή την χρονική περίοδο του επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις αφού δεν είχε να κάνει πολλές πτήσεις στο εξωτερικό (σ.σ. εκτός από τραγουδιστής είναι και πιλότος). Ο βασικότερος όμως λόγος που ο τραγουδιστής είπε το «ναι» ήταν γιατί δεν θα είχε την απόλυτη ευθύνη για την επιλογή των παιδιών, αφού το «πράσινο» φως το δίνει ο τηλεθεατής.

-εξήγησε πως στο συγκεκριμένο show δεν παίζει ρόλο μόνο η φωνή αλλά και το «πακέτο». «Κάνουμε το Rising Star και όχι το Rising Voice. Εξάλλου έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους με μέτρια φωνή και καλή παρουσία να κάνουν μεγάλες καριέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Χρήστος Μάστορας…

-δήλωσε πως του αρέσει πολύ η ομάδα που έχει δημιουργηθεί και ήθελε να είναι μέλος της.

-εύχεται να μπορέσει να δώσει στα παιδιά το κίνητρο για να εξελιχθούν και να κυνηγήσουν το όνειρο.

-διευκρίνισε πως δεν υπόσχεται κανείς καριέρα ούτε τη μεγάλη επιτυχία και πως στο παιχνίδι θα τους δοθεί η ευκαιρία να προβληθούν και να δείξουν το ταλέντο τους.

-συμφώνησε με τον Κώστα Μακεδόνα πως σημαντικό ρόλο στο να πει το ναι, έπαιξε η συμμετοχή του κοινού η οποία τον απαλλάσσει κατά πολύ από το βάρος της ευθύνης της επιλογής ενός τραγουδιστή.

Ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε πως όταν συνειδητοποίησαν στον ΑΝΤ1 πως έχασαν το «The Voice» και πριν καταλήξουν στο ποιο θα ήταν το επόμενο talent show που θα διεκδικούσαν ήθελαν να εξασφαλίσουν τον πυρήνα τους δηλαδή τους Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιάγκα.

Πιο επιφυλακτικός από όλους τους κριτές ήταν ο Χρήστος Μάστορας ενώ με τον Κώστα Μακεδόνα μιλούσε τρεις ημέρες για να τον πείσει.

Είναι πολύ χαρούμενος που στο show συμμετέχει η Καλομοίρα γιατί είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα του κορίτσια και πιστεύει πως θα «κλέψει την παράσταση».

Τέλος, ο Τζώνη Καλημέρης αποκάλυψε πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να πάρει ο ΑΝΤ1 το show και να μπορέσει να πραγματοποιηθεί είναι δυο φορές περισσότερο από το πιο ακριβό show του ΑΝΤ1, μέχρι στιγμής.

Όσο για τις προσδοκίες στα νούμερα τηλεθέασης- αν και δεν ήθελε να το γρουσουζέψει-ανέφερε πως είναι αρκετά υψηλές με την πίστη πως θα επιτευχθούν.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !