Zωντανό το ενδιαφέρον Σαββίδη για STAR- Eν εξελίξει οι συζητήσεις...

2

Κάπου ανάμεσα στις ομολογουμένως καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών το τελευταίο διάστημα,χάθηκε το «σήμα» του πρώην υπερθεματιστή, Ιβάν Σαββίδη!
Οι πληροφορίες από τα μέτωπα με τα οποία συζητούσε ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας προκειμένου να διερευνήσει τις δυνατότητες εισόδου του σε κάποιο από τα υπάρχοντα τηλεοπτικά σχήματα, μιλούσαν για διακοπή των συνομιλιών,και όπως είναι φυσικό αιτία ήταν η απόφαση του ΣτΕ, που σχεδόν αυτόματα «πάγωσε» κάθε συζήτηση που ήταν σε εξέλιξη.

Ωστόσο,τα τελευταία 24ώρα νέες πληροφορίες εμφανίζουν τον Ιβάν Σαββίδη να διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και να συζητά το ενδεχόμενο συνεργασίας στο ιδιοκτησιακό σχήμα του STAR! Όπως είναι γνωστό ο ομογενής επιχειρηματίας από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει ότι τον ενδιαφέρει η συνεργασία με κάποιο κανάλι και όχι η δημιουργία από μηδενική βάση. Κάπως έτσι ,λοιπόν, κι ενώ η τηλεοπτική «πιάτσα» είχε μείνει με την εντύπωση ότι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα υποχωρήσει μετά την απόφαση του ΣτΕ, θεωρώντας ότι δεν έχει πλέον λόγο να αναμειχθεί σε μια αγορά με θολά χαρακτηριστικά και αβέβαιες αποδόσεις,ξαφνικά έχει αρχίσει να ακούγεται έντονα ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωντανό και συνεχίζει τις συζητήσεις του με την επιχειρηματική οικογένεια. Μάλιστα πρόσωπα που φέρονται να γνωρίζουν λεπτομέρειες, ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη και θετική έκβαση! Σημειωτέον ότι πρόκειται για πληροφορία που όταν επιχειρήθηκε να διασταυρωθεί με τα επιτελεία των δυο πλευρών, ούτε επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν,σύμφωνα με το enimerosi24.gr.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ρωσοποντιος; ειστε σοβαροι; τι ρατσιστικο σχολιο ηταν αυτο; ντροπη σας! ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα φίλε ανώνυμε.
    Καταρχήν τι κείμενο δεν είναι δικό μας.
    2ον, γιατί το "Ρωσοποντιος" είναι ρατσιστικό σχόλιο; Μήπως δεν είναι;
    Μάλλον εσύ δεν θα είσαι σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !