Το VOICE συνεχίζεται με ένα ακόμη συναρπαστικό blind audition...

0

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show, συνεχίζεται με ένα ακόμη συναρπαστικό blind audition απόψε,Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου,στις 22.00 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι τέσσερις coaches είναι έτοιμοι να ακούσουν και να διεκδικήσουν τους καλύτερους από τους 14 διαγωνιζόμενους για την ομάδα τους.


Έως τώρα ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν στην ομάδα τους από 9 διαγωνιζομένους. Ο Σάκης Ρουβάς έχει συγκεντρώσει 7 τραγουδιστές ενώ η Έλενα Παπαρίζου έχει τους περισσότερους αφού έχει 12 υπέροχες φωνές.

Στο πέμπτο επεισόδιο θα ακούσουμε μοναδικές φωνές και υπέροχα τραγούδια, θα ζήσουμε ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Ένας βενζινοπώλης με ροκ ύφος, ένας ψάλτης που δοκιμάζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ, μια μετανάστρια από τη Σουηδία που ερμηνεύει ένα συγκινητικό τραγούδι και μια γλυκειά τραγουδίστρια με μεγάλο fan club στο κοινό, ερμηνεύει ένα τραγούδι που αφιερώνει στον αγαπημένο της παππού, είναι κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους του επεισοδίου. Κορίτσια από τα Ιωάννινα και τη Θήβα, νέοι και νέες με όνειρα ταξίδεψαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα για να ανέβουν στο λαμπερό stage και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να κάνουν τον αγαπημένο τους coach να πατήσει το κουμπί, να γυρίσει την καρέκλα και να τον πάρει στην ομάδα του.


Ο Γιώργος Καπουτζίδης με τον μοναδικό του τρόπο διαχειρίζεται την ένταση και το άγχος των διαγωνιζομένων, όπως και την αγωνία των οικογενειών και των φίλων τους. Ποια υποψήφια αστέρια θα εντυπωσιάσουν τους coaches με την ερμηνεία τους;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές απόψε,στις 10 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !