Κάποιες σκέψεις για την πρεμιέρα του The Voice 3...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Έκανε χθες την εμφάνιση της η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του "The Voice",την οποία παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή.Αρχικά,σε τεχνικό επίπεδο,η παραγωγή παίρνει άριστα με τόνο!Η εικόνα ήταν πολύ σύγχρονη,αλλά και το μοντάζ αρκετά έξυπνο και γρήγορο.Το "όλο" κλίμα σε παρέπεμπε σε αυτό που ονομάζουμε ουσιαστικά "Σύχρονη Τηλεόραση του 2016".

Πολύ καλός και διακριτικός στο πόστο του ο Γιώργος Καπουτζίδης με αποκορύφωμα το χιούμορ που έκανε με τη γυναίκα ξενικής καταγωγής που δεν γνώριζε καθόλου ποιος είναι.Το ρόλο της Έλενας Τσαγκρινού δεν τον κατάλαβα,αφού έκανε ένα πέρασμα από την οθόνη 2 φορές χωρίς να αρθρώσει κουβέντα και χωρίς να καταλάβει κανείς τι διαφορετικό έκανε σε εκείνο το σαλονάκι από αυτό που έκανε ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής.Μου δόθηκε δηλαδή η εντύπωση πως υπήρχε μία αγωνία από την παραγωγή να δείξει στους τηλεθεατές πως υπάρχει και το συγκεκριμένο κορίτσι στο concept,με αποτέλεσμα να κάνει τελείως άτσαλα την παρθενική της εμφάνιση.

Για την κριτική επιτροπή τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα.Την έκπληξη για μένα την κάνει ο Κωστής Μαραβέγιας,ο οποίος συνδύαζε με εξαιρετικό τρόπο το χιούμορ και τη σοβαρότητα.Παράλληλα φάνηκε πολύ χαλαρός και άκρως ακομπλεξάριστος.Απογοητευτική η εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη,που δείχνει να μην καλοπερνά στο παιχνίδι,ενώ και η Έλενα Παπαρίζου είναι κάτι παραπάνω από υπερβολική στις αντιδράσεις της.Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ευδιάθετος,ωστόσο τα σχόλια του και το χιούμορ του έχει ένα πολύ συγκεκριμένο μοτίβο με αποτέλεσμα αυτό να κουράσει ενδεχομένως στα επόμενα επεισόδια.Σε γενικές γραμμές υπήρχε χημεία στα τέσσερα μέλη της επιτροπής και ωραίες ατάκες,ωστόσο η θεατρικότητα ήταν υπερβολική.Ήταν πολύ έντονα με αποτέλεσμα να φαίνονται ψεύτικα και αυτό επίσης είναι κάτι που μπορεί να φέρει μία κόπωση στα επόμενα επεισόδια.

Τέλος,το επίπεδο των φωνών ήταν πολύ ανεβασμένο και μου άρεσε που σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους κύκλους του "Τhe Voice" δόθηκε έμφαση στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Εν κατακλείδι,θετικό πρόσημο βάζω στην πρεμιέρα του "The Voice 3",αρκεί η επτροπή να κατεβάσει λίγο τους τόνους και να φερθεί πιο φυσικά....

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ισχυει αυτο με την επιτροπη.εβγαλαν κατι ψευτικο. Ισως στην προσπαθεια τους να δειξουν οτι εχουν χημεια οπως αυτη των προηγουμενων coaches εκαναν υπερβολες και φανηκε οτι δεν ηταν τοσο αυθορμητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !