Βίκυ Καγιά: «To Shopping Star μου ταιριάζει ταμάμ»

Unknown
0

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την εκπομπή «Shopping star» και την επιστροφή της στην τηλεόραση.
Είχες πει ότι θα γύρναγες στα τηλεοπτικά πλατό μόνο με μία εκπομπή που θα σου ταιριάζει. Αυτό συνέβη με το Shopping Star;

Ακριβώς. Μέχρι τώρα δεν είχα βρει κάτι που να με αφορά και να είναι κοντά στη δική μου ταυτότητα. Πρόκειται για μία εκπομπή που ασχολείται με τη μόδα, που την γνωρίζω καλά, την αγαπώ και αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, γιατί από 14 ετών είμαι σε αυτόν τον χώρο. To Shopping Star μου ταιριάζει ταμάμ. Είναι μια εκπομπή νέας κοπής, ένα νέο φορμάτ το οποίο δεν έχει την κλασική κεντρική παρουσιάστρια. Έχω τον ρόλο της fashion expert. Λέω τη γνώμη μου για τα ρούχα που ψωνίζουν οι παίκτριες, τι πρέπει να κάνουν, τι δεν πρέπει να κάνουν και στο τέλος υπάρχει το έπαθλο των 1.000 ευρώ που δίνεται στη Shopping Star της εβδομάδας.

Ποιο είναι το κόνσεπτ της εκπομπής;

Κάθε εβδομάδα συμμετέχουν στην εκπομπή πέντε διαφορετικές γυναίκες. Τους δίνουμε 400 ευρώ και τέσσερις ώρες για να σετάρουν ένα look ανάλογα με το θέμα της εβδομάδας. Στο τέλος της ημέρας συναντιούνται όλες οι διαγωνιζόμενες και η μία κρίνει και βαθμολογεί την άλλη. Εγώ βρίσκομαι πάντα στο ατελιέ μου και σχολιάζω αυτά που βλέπω. Την Παρασκευή μαζευόμαστε όλες μαζί στο πλατό, που έχει γίνει πασαρέλα, κάνουμε διορθώσεις και ανακοινώνω τη νικήτρια. Τα ρούχα που έχουν ψωνίσει τα κρατάνε όλες.

Μια τέτοιου είδους εκπομπή, αυτήν τη δύσκολη εποχή, πόσο μπορεί να αφορά τον κόσμο;

Σε μια δύσκολη εποχή ποιος διαθέτει έξτρα χρήματα για να πάει να ψωνίσει; Μέσα όλη αυτή την ταλαιπωρία που βρισκόμαστε αυτόν τον καιρό και εγώ θέλω να πάω να ψωνίσω και δεν γίνεται. Δηλαδή, δεν θα διαθέσεις ένα μεγάλο ποσό για σένα όταν έχεις παιδιά και οικογένεια και τα έξοδα τρέχουν. Οπότε, για να ξεσκάσεις και να νιώσεις λίγο γυναίκα, να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό. Δεν εκτίθεσαι, δεν σου φέρεται κανείς άσχημα, δεν σε χλευάζει κανείς. Ο καθένας σέβεται το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας και απλά κάνουμε διορθώσεις πάνω σε αυτό.

tv έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !