Βασίλης Παλαιολόγος:Αποκαλύπτει τι τον έκανε να πει «ναι» στο ΖΩΗ ΜΟΥ του Star...


Ο Βασίλης Παλαιολόγος πρωταγωνιστεί φέτος στο καθημερινό σίριαλ του Star,«Ζωή μου»,της Καρμέλας Κατσαμένη. Ο ηθοποιός ,σε συνέντευξή του,αναφέρεται τόσο στη σειρά όσο και στο τι τον έκανε να πει ''ναι'' στην πρόταση αυτή...

Μίλησέ μου για το σίριαλ που πρωταγωνιστείς.

''Είναι το «Ζωή μου», στο Mega Κύπρου και στο Star στην Ελλάδα, συμπαραγωγή, είναι αυτό που μπλέκονται γενικότερα οι ζωές μας. Πρόκειται για το βιβλίο τη Καρμέλας Κατσαμένη. Η σειρά είναι ένα δείγμα του τι συμβαίνει στην κοινωνία, πόσο στα άκρα μπορεί να οδηγηθούν συμπεριφορές, πόσο εύκολα μπορούν να διαλυθούν σχέσεις, πώς μπορούν να κλείσουν οι κύκλοι και να ανοίξουν άλλοι. Οι παράλληλοι δρόμοι να ταυτιστούν με έναν τρόπο κάποια στιγμή, αλλά και το αντίθετο. Ο τρόπος που το παρουσίασε ο Βάσως Βάσου, ο σκηνοθέτης που έχει και την επιμέλεια της σειράς, με έκανε να πω «ναι».Ο ρόλος είναι τέτοιος που με ιντρίγκαρε, μου άρεσε πάρα πολύ, έχει διακυμάνσεις, μπορώ να δείξω στάθμες, υποκριτικά. Δεν έχω ξανακάνει καθημερινό σίριαλ''.

Δεν ήθελες να κάνεις καθημερινό σίριαλ μέχρι τώρα; 

''Η συζήτηση που έκανα ήταν για μία εβδομαδιαία σειρά, βρέθηκα σε καθημερινό, ποτέ δεν ήθελα να κάνω καθημερινό σίριαλ, γι' αυτό κι έλεγα τα προηγούμενα χρόνια «όχι», όταν μου πρότειναν καθημερινά σίριαλ. Δεν ήθελα, γιατί οι συνθήκες ήταν περίεργες, αλλά τώρα ήταν ο ρόλος που με γοήτευσε. Σκέφτηκα ότι θα είναι ωραίο, γιατί βγάζω την προσωπική μου ενέργεια και αγάπη''.

Λοιπόν

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: