Shopping Star, το νέο παιχνίδι μόδας ξεκινάει στο Star!

0
Το παιχνίδι, που θα λατρέψουν όσες αγαπούν τη μόδα, τα ψώνια, όσες πιστεύουν στο γούστο τους, κάνει μεγάλη πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 15:00.

Κάθε εβδομάδα μια νικήτρια θα κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές της εβδομάδας!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του Shopping Star θα είναι η Βίκυ Καγιά, που θα παρακολουθεί μια ολόκληρη εβδομάδα τις προσπάθειες των  5 διαγωνιζομένων και θα τις βαθμολογεί ενώ παράλληλα θα δίνει πολύτιμες συμβουλές στις ίδιες αλλά και στις τηλεθεάτριες.

Οι κανόνες είναι απλοί: Οι παίκτριες έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και budget προκειμένου να «υπηρετήσουν» στιλιστικά το θέμα, που τους έχει δοθεί στην αρχή της εβδομάδας, καινούριο κάθε φορά, με απώτερο σκοπό να πάρουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες αλλά και από την Βίκυ Καγιά ώστε να προκύψει η νικήτρια της εβδομάδας, που κερδίζει 1000 ευρώ μετρητά!

Σήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 15:00, οι 5 πρώτες παίκτριες, η 39χρονη Τζίνα, η 31χρονη Άννα, η 27χρονη Όλγα, η 64χρονη Σταματίνα, η 23χρονη Χριστίνα, άγνωστες μεταξύ τους και διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ!

Το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» στυλιστικά είναι «Το πρώτο ραντεβού».

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !