Βίκυ Καγιά: «Στο SHOPPING STAR δεν υπάρχει ούτε κείμενο ούτε autocue...»

0

Η Βίκυ Καγιά ,μετά από πολυετή απουσία,επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από το παιχνίδι μόδας του STAR,που θα λέγεται ''Shopping Star''.Η ίδια μιλά για το concept αλλά και γενικότερα για την επάνοδό της στο γυαλί ...

Μίλησέ μου για τον ρόλο σου στην εκπομπή...

''Είμαι η fashion expert. Η κεντρική παρουσιάστρια, αλλά όχι με την κλασική έννοια που έχουμε συνηθίσει. Κάνω τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω να κάνω 25 χρόνια. Δεν παρουσιάζω κανέναν και δεν βάζω σε λεζάντες αυτά που λέω, ούτε υπάρχει κείμενο και autocue''.

Η διαφορετική μορφή παρουσίασης, σε έκανε να πεις το «ναι»; 

''Βέβαια. Κατ’ αρχάς ξέρω το φορμά. Λέγεται «Shopping Monsters» και παίζεται σε πολλές χώρες. Επίσης, το βρίσκω αισιόδοξο και όμορφο μέσα στην κρίση που ζούμε να μπορούν οι γυναίκες να πάνε να ψωνίσουν και να «το ρίξουν έξω». Χωρίς να έχουν τύψεις ότι πήραν χρήματα από το μπάτζετ του σπιτιού, να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους''.

Τόσο καιρό που ήσουν εκτός τηλεόρασης, σου έλειψε; 

''Δεν μου έλειψε να είμαι μπροστά στο γυαλί, απλά να υπάρχω. Είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι με ό,τι κάνω και ήμουν τυχερή τα πέντε χρόνια που έκανα τηλεόραση να δοκιμάσω πολλά είδη εκπομπών. Πρωινό, παιχνίδια, σόου. Μέσα σε αυτή την ποικιλία εμπειριών και τύχης, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι φτιαγμένη, «κομμένη και ραμμένη» για όλα, δεν είναι εύκολο να τα υπηρετείς όλα, και πρέπει ο καθένας να εργάζεται ανάλογα με την ταυτότητά του. Για μένα η τηλεόραση είναι κάτι έξω από τα νερά μου, δεν είναι κάτι το οποίο ξέρω καλά. Οπότε είχα πει, αν επιστρέψω, θα γίνει με μια εκπομπή που μου πηγαίνει και μόνο. Άλλωστε, έχω κάνει μια μεγάλη επένδυση στην προσωπική μου επιχείρηση, στη σχολή μόδας που διατηρώ. Τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε η συγκεκριμένη εκπομπή. Αλλιώς δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση''.

TV ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !