Sarah Jessica Parker: Το τηλεοπτικό come back σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο

0

Η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς το όνομα της δημοφιλούς ηθοποιού είναι το «Sex and the City». 

 Η Carrie Βradshaw είναι η πρωταγωνίστρια που ξεχώρισες και ο γυναικείος ρόλος που αγάπησες για τις αρετές, αλλά και τις αδυναμίες του.

 Δώδεκα χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η Sarah Jessica Parker επιστρέφει με ένα νέο τελείως διαφορετικό εγχείρημα. 

 Αυτή τη φορά δεν είναι μόνο πρωταγωνίστρια αλλά και παραγωγός της νέας κωμικής σειράς «Divorce» που ήρθε για να αλλάξει όλα όσα γνώριζες μέχρι σήμερα για τον έρωτα, την έγγαμη ζωή και φυσικά τα... διαζύγια!

 Αποτελείται από 10 επεισόδια και προβάλλεται αποκλειστικά στα Novacinema κάθε Κυριακή στις 05:00 (ξημερώματα Δευτέρας) ταυτόχρονα με την Αμερική και σε primetime προβολή κάθε Δευτέρα στις 21:15. 

 Όπως κάθε γυναίκα, θα έχεις βιώσει έναν χωρισμό στη ζωή σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ο τρόπος που έχει επιλέξει ο καθένας, για να αντιμετωπίσει ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ξεχωριστός.

 Πώς ξαναβρίσκεις το δρόμο σου μετά από μία τόσο δύσκολη εμπειρία; Πώς επανέρχεσαι στην κανονικότητα;

 Αυτό ακριβώς έρχεται να σου δείξει η Φράνσις, η δυναμική πρωταγωνίστρια της νέας σειράς που θα σε καθηλώσει με τον απλό και ταυτόχρονα συναρπαστικό τρόπο που καταφέρνει να αποτυπώσει καθημερινά γεγονότα αλλά και στιγμές έντασης.

 Η ιστορία ξεκινά όταν η Φράνσις παίρνει την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο από τον ευέξαπτο σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Thomas Haden Church (γνωστός από το «Πλαγίως» του Alexander Payne).

 Εκείνος φαίνεται να μην περίμενε μία τέτοια εξέλιξη και δυσκολεύεται να δεχτεί το γεγονός. 

 Όπως, όμως, φαίνεται στη σειρά η απόφαση του χωρισμού είναι το πιο εύκολο κομμάτι της διαδικασίας. 

 Το οριστικό τέλος όμως ενός άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού και τα επόμενα βήματα μετά το διαζύγιο είναι αυτό που πραγματικά ταλαιπωρεί συναισθηματικά τους χαρακτήρες. 

 Έτσι, μέσα από μία αληθινή ιστορία αποτυπώνει ρεαλιστικά και χιουμοριστικά την πραγματικότητα πολλών σύγχρονων συντρόφων. 

 Το δυσλειτουργικό ζευγάρι που δημιουργεί η σεναριογράφος Sharon Horgan θα σε κερδίσει με τους έξυπνους και πρωτότυπους διαλόγους του.

 Ένταση, χιούμορ και σοβαρά κοινωνικά σχόλια θα σου δείξουν την ωμή πραγματικότητα όπως τη βιώνουν οι πρώην σύζυγοι ενώ σαν πραγματική φίλη θα ακολουθείς τη Φράνσις στην προσπάθειά της να βρει τον δρόμο της!

 Και αυτό γιατί η ταλαντούχα χολιγουντιανή ηθοποιός θα σε κερδίσει με τον οικείο και ανθρώπινο χαρακτήρα που υποδύεται και θα την συμπαθήσεις για έναν διαφορετικό αλλά «αληθινό» ρόλο που έχει στη σειρά. 

 Το «Divorce» είναι κάτι παραπάνω από ένα νοσταλγικό «Sex And The City»...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !