ONE CHANNEL:Τηρείται απόλυτα το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο Μαρινάκης...

0

Πολύ πριν από τη διεξαγωγή του πρόσφατου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε καταστήσει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Πριν από την απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματικό τοn νόμο Παππά, ο κ. Μαρινάκης είχε προχωρήσει σε μια σειρά από κινήσεις που θα του επέτρεπαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχει έτοιμο τον νέο σταθμό. Το χρονοδιάγραμμα ,λοιπόν,που έχει τεθεί από την πρώτη ημέρα υλοποιείται, σύμφωνα με ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, με απόλυτη συνέπεια, γεγονός που καταδεικνύει την απόφαση του επιχειρηματία να συνεχίσει κανονικά το project που είχε ξεκινήσει πριν από το καλοκαίρι. Μάλιστα, κατά το προσεχές διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις στην Παιανία, οι οποίες θα στεγάσουν το «One».

Παράλληλα, μια συγκροτημένη ομάδα ανθρώπων δουλεύει προς την κατεύθυνση της συγκρότησης ενός προγράμματος που θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να σταθεί στον ανταγωνισμό. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των προσώπων που συνεχίζουν να συμπληρώνουν το οργανόγραμμα του νέου καναλιού, γίνονται επαφές για την αγορά τηλεοπτικού προγράμματος.

Με βάση τα παραπάνω, όχι μόνο δεν υπάρχει διάθεση οπισθοχώρησης από την πλευρά του κ. Μαρινάκη, αλλά, απεναντίας, το «σήμα» που έχει δοθεί είναι να επισπευθούν όλες οι διαδικασίες προκειμένου το νέο κανάλι να εκπέμψει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !