O νέος Σάκης στον σταθμό, η αλήθεια για Μπαλατσινού- Τρέμη, ο ασταμάτητος Μουζουράκης & το νέο δημιούργημα του Μαλέλη

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΪ θύμιζε εποχές δόξας μεγάλης των ιδιωτικών καναλιών, πριν γονατίσουμε με τρία μνημόνια, πριν παραλύσουμε με μια φαρσοκωμωδία αδειοδότησης, πριν «μουδιάσουν» όλα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, εξάλλου το είπε όταν ανέβηκε στο πόντιουμ. «Νιώθουμε ότι αυτή η κυβέρνηση βλέπει τα κανάλια αλλά και τους διαφημιστές ως εχθρούς» για να του απαντήσει λίγη ώρα αργότερα ο ανεξάντλητος Πάνος Μουζουράκης με χιούμορ : «Κύριε Αλαφούζο, σας καταλαβαίνω αλλά …why are you so angry;».

Kαι η αλήθεια είναι ότι ο …εναλλακτικός Μουζουράκης «έκλεψε» τις εντυπώσεις και από τον υπέρλαμπρο Σάκη και από τον ευφυή Γιώργο Καπουτζίδη. Με το αυθάδες χιούμορ και μοναδικό ρυθμό βγήκε, μίλησε, επισκίασε… κι έφυγε μαζί με τους Καπουτζίδη και Μαραβέγια, λίγο πριν όλο το ρόστερ του ΣΚΑΪ συναντηθεί σε πηγαδάκια με δημοσιογράφους.

Πριν τον Σάκη (ένας είναι ο Σάκης), η σιδηρά κυρία του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη μας ανακοίνωσε ότι βρέθηκε ο παρουσιαστής του Survivor και δεν είναι άλλος από τον Σάκη Τανιμανίδη, τον ίδιο άνθρωπο δηλαδή που πριν από δύο εβδομάδες διέψευδε κατηγορηματικά όσους λέγαμε ότι συζητά με την Acun Medya για το Survivor.

Άνετος, μίλησε για τα …νέα του καθήκοντα και λίγο αργότερα ακολούθησε Ο Σάκης (ένας είναι ο Σάκης) για να μας πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι…του έχει ξεφύγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και …κακώς! Μεταξύ μας, έτσι που το πάει ανάμεσα σε τραγούδι, θέατρο, κινηματογράφο, Μίκη, πολιτική φιλοδοξία… γιατί όχι και anchorman;

Η είδηση, όμως, της βραδιάς ήταν αυτό που εδώ και μέρες ψιθυριζόταν και το ανακοίνωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Είναι η δημιουργία ενός δεύτερου σταθμού, ενός ΣΚΑΪ που θα εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο ενημερωτικά. Αρχικά στις πλατφόρμες (COSMOTE ΤV- Nova) και ιντερνετικά και στη συνέχεια στην ελεύθερη αγορά!

Μιλώντας με τον διευθυντή ενημέρωσης του σταθμού, Σταμάτη Μαλέλη, μου εξήγησε ότι ο ίδιος έχει deadline … σε 15 μέρες. Τότε ο ΣΚΑΙ24 θα πρέπει να είναι στον «αέρα». Στόχος, να προβάλλει όλες τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσσιώνη και στη συνέχεια να έχει τις δικές του εκπομπές που θα στελεχωθούν με ανθρώπινο δυναμικό που ήδη υπάρχει στον σταθμό.

Ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά ότι συζήτησε με την Όλγα Τρέμη: «Την Όλγα την εκτιμώ αφάνταστα αλλά δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, καθώς σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουμε με το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που ήδη έχουμε. Αργότερα, βλέπουμε».

Απώτερος στόχος να δημιουργηθεί ένας ΣΚΑΪ satellite που θα εκπέμπει σε ώρες Αμερικής και Αυστραλίας ενώ ήδη συζητείται συνεργασία με το δίκτυο Bloomberg.

Από τη συζήτησή μας με την διευθύντρια προγράμματος Άλκηστη Μαραγκουδάκη, την γυναίκα που έδωσε το …ψυχαγωγικό φιλί της ζωής στον σταθμό, μάθαμε ότι αμέσως μετά Survivor (κάπου πήρε το αυτί μου ότι υπάρχει σκέψη για συμμετοχή κάποιων celebrities στις δοκιμασίες στον Αγιο Δομίνικο) ο Σάκης Τανιμανίδης θα ξεκινήσει και τη δική του ταξιδιωτική εκπομπή. Ακόμη, μας ανακοίνωσε ότι στον ΣΚΑΪ σε πολύ λίγο καιρό έρχεται ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση και δεν είναι άλλο από το «Μεγάλο Παζάρι».

Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, η ίδια τόνισε ότι όντως έγιναν κάποιες συζητήσεις μαζί της για το καθημερινό μαγκαζίνο 3-5 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις και με άλλα ονόματα. (Πάντως στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος είδαμε και τον παραγωγό Δημήτρη Αργυρόπουλο που λέγεται ότι είχε έρθει σε επαφή με τη Τζένη Μπαλατσινού, όταν επήλθε η ρήξη στις σχέσεις της με την εταιρία παραγωγής του Jenny Jenny).

Tέλος, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στην κριτική επιτροπή του X Factor (ακουγόταν διάφορα για το αν θα συνέχισε η Πέγκυ Ζήνα) καθώς «ομάδα που κερδίζει…δεν την αλλάζεις» ενώ διέψευσε τις φήμες για παράπονα κάποιων coaches του Voice που νιώθουν ότι αδικούνται από το μοντάζ καθώς …ο Μουζουράκης φαίνεται να κυριαρχεί!

Κλεοπάτρα Πατλάκη-yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !