O Σάκης Ρουβάς δηλώνει fan: «Η Πάολα είναι μοναδική. Έχεις ένα σπάνιο πακέτο ταλέντων και ικανοτήτων. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο»

0

Από τις 14 Οκτωβρίου, ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται με την Πάολα και την Τάμτα στο Κέντρο Αθηνών, σε ένα μουσικό πρόγραμμα που έχει γίνει talk of the town. Ο Σάκης έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν με την Τάμτα, με μεγάλη επιτυχία. Με την Πάολα είναι η πρώτη φορά που οι δρόμοι τους συναντιούνται και όσοι έχουν δει το πρόγραμμά τους μιλούν για μια ξεχωριστή χημεία ανάμεσά τους. Ο ίδιος ο Σάκης έχει πει πως ανυπομονούσε να συνεργαστούν με την Πάολα.

 «Ναι, αλήθεια είναι. Η Πάολα έχει ένα σπάνιο πακέτο ταλέντων και ικανοτήτων. Εκτός του ότι είναι μια εκπληκτική λαϊκή τραγουδίστρια και ένα νέο κορίτσι με απίστευτη ενέργεια, είναι εκρηκτική. Η σκηνική της παρουσία είναι μοναδική και έχει έναν πολύ δικό της τρόπο στη σκηνή. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Απολαμβάνω τη συνεργασία μας». Εκείνος έχει ένα πιο σύγχρονο και διεθνές μουσικό στίγμα, η Πάολα είναι μια αυθεντική λαϊκή φωνή, έτσι όλοι περίμεναν το πώς θα γίνει αυτό το πάντρεμα. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλοι στην Ελλάδα ζούμε και αγαπάμε ακούσματα που δεν είναι μονοθεματικά αλλά πολυδιάστατα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !