Απίστευτο:Το NEWSWEEK απέσυρε άρον-άρον 125.000 τεύχη με τη Χίλαρι ως πρόεδρο!

0

Το Newsweek και ένας συνεργάτης του που τύπωσαν ένα ειδικό αναμνηστικό τεύχος αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε μια δυσάρεστη ανάκληση. Αναγκάστηκαν να μαζέψουν 125.000 αντίτυπα με εξώφυλλο την Χίλαρι Κλίντον ως πρόεδρο για τον εορτασμό της νίκης της, και τίτλο, «Madam President».


Παρά το γεγονός ότι το Topix Media είχε επίσης ετοιμάσει μια έκδοση με εξώφυλλο τον Ντόναλντ Τραμπ, θεώρησε πως ήταν πιο ασφαλές να αποστείλει στα σημεία διανομής μόνο την έκδοση με την Χίλαρι Κλίντον. «Όπως όλοι οι άλλοι, κάναμε λάθος»,δήλωσε στη New York Post, ο διευθύνων σύμβουλος της Topix Media, Tony Romando. H έκδοση κυκλοφόρησε στα περίπτερα την Τρίτη, αλλά αποσύρθηκε άρον-άρον. «Όλοι οι χονδρέμποροι και οι λιανοπωλητές κλήθηκαν να επιστρέψουν τα τεύχη που είχαν γιατί πρέπει να έχουν χώρο για τα 150.000 αντίτυπα με εξώφυλλο τον Τραμπ»,δήλωσε ο Romando.

«Πιστεύουμε πως θα πουλήσει το ίδιο καλά και είναι εμφανές ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση», ενώ πρόσθεσε ότι πουλήθηκαν μόνο 17 αντίτυπα με εξώφυλλο τη Χίλαρι. Μάλιστα, η Χίλαρι Κλίντον φωτογραφήθηκε να υπογράφει ένα αντίτυπο του περιοδικού την παραμονή των εκλογών σε μια εκδήλωση στο Πίτσμπουργκ.

Εthnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !