Τζάστιν Μπίμπερ: Μεγάλος νικητής των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων MTV

Unknown
0

Νικητής για ακόμη μία χρονιά αναδείχθηκε ο Τζάστιν Μπίμπερ στη χθεσινοβραδινή βραδιά των ευρωπαϊκών μουσικών βραβείων MTV Europe Music Awards (EMA) που πραγματοποιήθηκε στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Ο Μπίμπερ που σάρωσε, πέρυσι, αποσπώντας πέντε βραβεία, φέτος κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία του Best Song για το "Sorry" και το βραβείο στην κατηγορία Best Canadian Act. Οι "Beliebers", όπως ονομάζονται οι θαυμαστές του, του χάρισαν το τρίτο του βραβείο Biggest Fans σε on line ψηφοφορία μέσω Twitter και Instagram.

Ο Μπίμπερ ήταν ένας από τους πολλούς νικητές της χθεσινής βραδιάς που δεν παρέστησαν στην τελετή. Μόλις δύο μέρες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, οι βετεράνοι ρόκερ της πανκ Green Day έκλεισαν τη βραδιά με το αντισυμβατικό τραγούδι τους "American Idiot". "Είναι ωραίο να είσαι εκτός Αμερικής έστω για λίγο γιατί αυτή η φρικτή προεκλογική εκστρατεία συνεχίζεται μέχρι σήμερα", είπε ο τραγουδιστής τους Μπίλι Τζο 'Αρμστρονγκ.

Το συγκρότημα τιμήθηκε με το MTV Global Icon Award, αλλά έχασε από τους Twenty One Pilots στην κατηγορία του Best Live και από τους Coldplay στην κατηγορία του Best Rock. Οι Twenty One Pilots κέρδισαν επίσης το βραβείο στην κατηγορία του Best Alternative.

H Lady Gaga, επίσης απούσα από την τελετή, κέρδισε τα βραβεία στις κατηγορίες Best Female και Best Look.

Τα βραβεία είχαν μωβ χρώμα ως φόρος τιμής στον αείμνηστο Πρινς. "Θα μας λείπει πάντα ο Πρινς", δήλωσε η αμερικανίδα παρουσιάστρια Μπεμπέ Ρίσχα στην αρχή της τελετής όταν μια μωβ ακτίνα φωτός διαπέρασε το Ahoy Arena του Ρότερνταμ. Ο Σον Μέντες ευχήθηκε στη μητέρα του Χρόνια Πολλά για να γενέθλιά της μόλις κέρδισε το βραβείο στην κατηγoρία Best Male. Η μητέρα μου έχει σήμερα τα γενέθλιά της, Ευτυχισμένα Γενέθλια μαμά, σε αγαπώ", δήλωσε.

Άλλος ένας Καναδός απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Best Video, ο The Weeknd για το τραγούδι "Starboy" στο οποίο συμπράττει το ντούο ηλεκτρονικής μουσικής Daft Punk από τη Γαλλία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο κλιπ για το τραγούδι Sorry, που χάρισε το βραβείο στον Μπίμπερ:

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !