Γιώργος Τσαλίκης: «Αν κάποια στιγμή αποκατασταθούν οι σχέσεις μας με τα βραβεία Mad θα ξαναπάω»

0

Αν και η δισκογραφία περνά σοβαρή κρίση, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιάζει ανεπηρέαστος – στις 4 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ, Κρυφτό. «Γουστάρω τη δουλειά μου πάρα πολύ και επενδύω σε αυτή. Τα τελευταία έξι επτά χρόνια, έτσι όπως έχει γίνει και η κατάσταση στη δισκογραφία, δεν έχω κάποιον να πληρώνει τις παραγωγές μου και τα βιντεοκλίπ, τα κάνω με την ομάδα μου, τα πληρώνω μόνος μου και είμαι της λογικής ότι, όταν επενδύεις στη δουλειά σου, αυτό ως αποτέλεσμα επιστρέφει και σε δικαιώνει. Θέλω να κρατάω τον κόσμο σ’ ενδιαφέρον. Κάθε βράδυ που πάω στο μαγαζί νιώθω ότι είναι η παιδική μου χαρά» λέει με ενθουσιασμό. 

Του επισημαίνω ότι από το 2005 στα βραβεία MAD, που αποτελούν το μεγαλύτερο θεσμό της ελληνικής μουσικής, δεν τον έχουμε δει ούτε ως υποψήφιο ούτε ως απονεμητή. «Δεν με πικραίνει αυτό, καθόλου! Γιορτή της μουσικής είναι για μένα κάθε βράδυ που γεμίζει το μαγαζί, δεν θα περίμενα να γιορτάσω την ελληνική μουσική μία φορά το χρόνο, στα βραβεία του MAD. Είναι μια ωραία διοργάνωση, πολύ καλοστημένη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, στην οποία, αν κάποια στιγμή αποκατασταθούν οι σχέσεις μας, θα πάω με χαρά. Δεν υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα, άρα υπάρχει κάποιο καλλιτεχνικό θέμα ανάμεσά μας, που μπορεί να τους περάσει ή να μου περάσει, δεν ξέρω». 


Φέτος, εμφανίζεται στο Caramela, όπου έχει γράψει τη δική του ιστορία. «Ήθελα να γυρίσω σ’ ένα μέρος γνώριμο, με ανθρώπους που ξέρω, με συνθήκες που γνωρίζω και τις έχω αγαπήσει. Κάνουμε κάτι που θυμίζει παλιότερα χρόνια: είναι ένα μαγαζί που ξεκινάει στις 12.00 και τελειώνει στις 07.00 και στις 08.00 το πρωί κι είμαι εγώ εκεί, δεν τελειώνει κάποιος άλλος». 

Κάποιοι έχουν σχολιάσει αρνητικά τους χώρους όπου εμφανίζεται τελευταία. «Τα μαγαζιά τα κάνουν οι καλλιτέχνες! Το ίδιο μαγαζί, με άλλους καλλιτέχνες, μπορεί να μην “πάει”. Εγώ αυτά τα ηλίθια στεγανά της ελληνικής showbiz τα έχω καταρρίψει από το ξεκίνημά μου. Ποιο μικρό μαγαζί; Έχει χωρητικότητα 850 άτομα και δουλεύει τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αν κάποιος το αμφισβητεί, δεν πειράζει! Μπορεί να το αμφισβητεί κι εγώ τον καλώ να έρθει ένα βράδυ, γιατί εμείς εκεί περνάμε πολύ καλά».

ΠΗΓΗ : people

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !