Τηλεκοντρόλ- Αποκλ:Έκπληξη η ώρα προβολής του LUCKY ROOM-Χωρίς δυναμική το VOICE-Κόβεται το Φτιάξε Καφέ;-Επιστρέφει και το SUPER DEAL;-Προβληματισμός με το ΣΟΥΚΟΥ

6
Καλησπέρα ,φίλοι μου.  Μετά από μια μικρή απουσία μιας εβδομάδας  καθώς προσωπικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν την προηγούμενη εβδομάδα να είμαι στον αέρα μαζί σας, είμαι  έτοιμος να πιάσω το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ!

Στο Prime time θα συνεχίσει να παίζει το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, LUCKY ROOM. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM, ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να το βάλει μετά το κεντρικό του δελτίο κι όχι πριν, όπως ακούστηκε. Έτσι ,εκτός απροόπτου,το τηλεπαιχνίδι θα παίζει στις 8 μ.μ. και θα έχει διάρκεια μια ώρα. Κι αν με ρωτάτε πώς το τηλεπαιχνίδι θα γίνει μια ώρα από 2ωρο που έπαιξε την Κυριακή , σύμφωνα με ρεπορτάζ  μας  το τηλεπαιχνίδι θα αλλάξει, αφού θα είναι πια 5 ερωτήσεις και μια του τελικού, και το ποσό που θα διεκδικεί  ο παίκτης θα είναι  100.000.

Πρεμιέρα είχαμε χθες στον ΣΚΑΪ και όπως φάνηκε από τα νούμερα τηλεθέασης, το SHOW  που ήταν σαν πουτ…, μιας και μεταφέρθηκε 3 φορές σε διαφορετικό κανάλι,  έχασε τη δυναμική του . Να μου πεις άλλο ΑΝΤ1, κι άλλο ΣΚΑΪ… Πάντως,  από το SHOW  έλειπαν πολλά... , τόσο από την επιτροπή , όσο και από την παρουσίαση. Ναι,έλειπε ο Λιάγκας από το SHOW!

Τι κι αν ακούγεται ότι η εκπομπή,'' Φτιάξε Καφέ'', κόβεται  ή μάλλον έχει μέχρι τα Χριστούγεννα χρονικό περιθώριο να ανεβάσει τα ποσοστά της;Κάτι  τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά. Άλλωστε, η εκπομπή παίζει σε μια πολύ δύσκολη ζώνη και είναι ελάχιστες οι μέρες που κάνει χαμηλά ποσοστά από τις εκπομπές που έχει το κανάλι .

Προβληματισμένος είναι ο ΑΝΤ1 με το ΣΟΥΚΟΥ. Και μπορεί τα νούμερα να δείχνουν  ότι είναι στην πρώτη θέση σε σχέση με τα άλλα αντίστοιχα πρωινά, ωστόσο, αυτή η πρώτη μάχη προβλημάτισε μια και κυρίως στο νεανικό κοινό κινήθηκε σε χαμηλά ποσοστά.

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το LUCKY ROOM. Τηλεπαιχνίδι το ονομάζουν, ωστόσο, μου κάνει περισσότερο για ριάλιτι. Παίζει πάρα πολύ με τα συναισθήματα του παίχτη που φτάνει μέχρι και σε ακραία σημεία. Θα μου πεις, είναι πολλά τα λεφτά και σπάνε καρδιές εκεί μέσα… Είναι,άλλωστε, κανονικοί άνθρωποι με κανονικές αντιδράσεις. Δύσκολα θα μπορέσει η εκπομπή να   ελέγξει  αντιδράσεις και φωνές. Πάντως, η  Μαντώ Γαστεράτου ήταν ο αδύναμος κρίκος σε ένα τηλεπαιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση.

Ποια είναι η σειρά που δεν θέλω να χάσω ούτε ένα επεισόδιο; Η απάντηση είναι οι ''Συμμαθητές''. Τι κι αν άλλαξε αρκετές φορές κεντρικούς ηθοποιούς, είναι η σειρά  που με έχει κρατήσει από την  αρχή μέχρι και τώρα, κι όπως δείχνουν και οι μετρήσεις τηλεθέασης, δεν είμαι ο μοναδικός. Πολλά μπράβο τόσο στον Βασίλη Θωμόπουλο όσο και στον Γιώργο Φειδά, που υπογράφει το ελληνικό σενάριο. Να σημειώσουμε ότι το ελληνικό σενάριο χτυπάει μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης απ' ό,τι η προσαρμογή.

Σαρώνει το DEAL στον ALPHA. Λίγο η αδιαφορία του κοινού στο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1 , λίγο οι αλλαγές του ΑΝΤ1 που μπέρδεψαν τους τηλεθεατές, είχαν σαν αποτέλεσμα το μπαγιάτικο DEAL όχι μόνο να γίνει φρέσκο, αλλά και πολύ ενδιαφέρον. Εύχομαι να μην ισχύουν οι πληροφορίες που έφτασαν στα αφτιά μου και θέλουν τον ALPHA να ετοιμάζει και το SUPER DEAL. Θα το κάψετε, παιδιά…

Αυτό ήταν για σήμερα. Ραντεβού, φιλαράκια μου, την επόμενη Πέμπτη, με το Τηλεκοντρόλ!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τελεια η στηλη σου για αλλη μια φορα! Εισαι ο μοναδικος που λεει τα πραγματα οπως ειναι για το voice. Ολοι οι αλλοι σημερα το αποθεωνουν χωρις λογο και μιλανε για μεγαλη επιτυχια(αληθεια τωρα;). Οι συμμαθητες ειναι απτις καλυτερες σειρες των τελευταιων ετων. Ελπιζω και γω να μην ισχυει για super deal ..θα ταν μεγαλο πισωγυρισμα και για τον φερεντινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εννοεις οτι το lucky room θα παιζει στις 8; και τα διδυμα φεγγαρια τι ωρα θα παιζουν;

    το SHOW που ήταν σαν πουτ… σαν τι; δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟ LUCKY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:12 μ.μ.
    Λογικά θα αλλάξουν ώρα τα Δίδυμα Φεγγάρια... Ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, αλλά προς τα εκεί καταλήγουν.
    Το πουτ.. είναι μια βρισιά χαχα

    3:02 μ.μ.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η κίνηση διευκολύνει κατά πολύ και τα "Δίδυμα Φεγγάρια" που θα μπουν σε πιο εύκολη ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δούμε πρώτα πως θα πάει τις επόμενες Κυριακές, από εκεί πιστεύω θα εξαρτηθεί και η οριστική απόφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !