Η Άννα Μπουσδούκου αγκαλιάζει το lifestyle

1
Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Με φυσική ομορφιά, χωρίς τρομακτικές πλατινέ τρέσες και βλεφαρίδες, σοβαρή αλλά όχι πληκτική, καλά πληροφορημένη αλλά χωρίς να σε αγχώνει.


Δεν είναι από τα πρόσωπα που θα δεις συχνά στις σελίδες των lifestyle εβδομαδιαίων εντύπων, όχι γιατί δεν ενδιαφέρει αλλά γιατί την ίδια δεν την ενδιαφέρει. Δεν έχει διάσημο- ούτε πλούσιο- σύντροφο, δεν συχνάζει σε κοσμικά καλέσματα όπου πολλοί τηλεαστέρες πηγαίνουν έναντι πληρωμής ενώ είναι πάντα κομψή και ανεπιτήδευτη χωρίς να επιδιώκει να γίνει -κι αυτή- ένας κλώνος- αλά Βαλκανικά- της Blake Lively ή, ακόμα χειρότερα, της Kim Kardashian. Η εικόνα της είναι ήσυχη, αλλά μπορεί να γίνει ανήσυχη, όχι όταν τα νούμερα δεν είναι τα αναμενόμενα, αλλά όταν ο συνομιλητής ξεφύγει από το όριο για να τον επαναφέρει -με τακτ- στη θέση του.

Η φετινή άνοδος στην τηλεθέαση του πρωινού της μαγκαζίνο δεν αποτέλεσε έκπληξη αφού τα πρώτα καλά δείγματα είχαν φανεί από πέρσι. Μία ελκυστική και εύστροφη παρουσιάστρια πλαισιωμένη από μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με πολύπλευρη θεματολογία που δεν πλατειάζει και αγκαλιάζει σιγά σιγά όλο και περισσότερο το lifestyle (την Παρασκευή είχε καλεσμένες την Ευριδίκη και την Κάτια Δανδουλάκη) στα πλαίσια του ανοίγματος που κάνει ο ΣΚΑΪ στην ψυχαγωγία. Το κανάλι του Φαλήρου και ο Σταμάτης Μαλέλης είχαν διακρίνει από νωρίς τις ικανότητές της και επένδυσαν έξυπνα επάνω της, αφήνοντας το φρέσκο προϊόν τους να ανθίσει σιγά σιγά. Σε συνδυασμό με το κύρος και τη δημοφιλία της σιδηράς κυρίας του καναλιού, Σίας Κοσιώνη, και την άρτια, από τεχνικής άποψης, εικόνα, ο ΣΚΑΪ δείχνει κερδίζει το στοίχημα σε δύο πύρινες ζώνες.

entertv.gr Νiko-Polis blog

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. o Μαλέλης ουδεμία ανάμιξη είχε στην ανάδειξη της Μπουσδούκου!
    Η Μπουσδούκου προηπήρχε και είχε προβληθεί στον ΣΚΑΙ (στην εκπομπή της Πόπης, στο μεσημεριανό magazino, ακόμη και στο βραδινό δελτίο!) πολύ πριν την άφιξη του στελέχους στο Φάληρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !