«Junior Music Stars»:Απόψε τα παιδιά ηχογραφούν το πρώτο τους κομμάτι!

0

Το «Junior Music Stars» είναι εδώ, για να τα φωτίσει τα μικρά αστέρια της μουσικής, απόψε, Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, στις 22.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Οκτώ παιδιά από 8-14 ετών έρχονται για να μας καταπλήξουν με τη μουσική τους. Ήδη γνωρίσαμε τα πρώτα οκτώ και απόψε παρουσιάζονται τέσσερις μουσικοί και τέσσερις τραγουδιστές. Ο Γιώργος Θεοφάνους παρακολουθεί την πορεία όλων των παιδιών και τα βοηθά με τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Στο αποψινό επεισόδιο και οι οκτώ ηχογραφούν το πρώτο τους κομμάτι με τη βοήθεια ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη. Ο Γιώργος και ο Σπύρος κάνουν ντουέτο, ο πρώτος τραγουδά με τη Φωτεινή Δάρρα και ο δεύτερος παίζει κανονάκι και τραγουδά ο Πέτρος Γαϊτάνος. Η Μελίνα Ασλανίδου συντροφεύει τη μικρή Αντρεα, η Έλενα Παπαρίζου την Αλεξάνδρα,ενώ η Βαρβάρα τραγουδά και ενθουσιάζεται από την ερμηνεία της ο Χρήστος Μάστορας. Από την άλλη ο σπουδαίος Γιώργος Χατζηνάσιος στηρίζει και συμβουλεύει την Ειρήνη που παίζει βιολί. Στο επεισόδιο αυτό κάνει την εμφάνισή του και ο μοναδικός Θανάσης Πολυκανδριώτης που παίζει μπουζούκι μαζί με τον Νίκο. Τέλος, ο μικρός Περικλής εντυπωσιάζει με την ικανότητά του στην ηλεκτρική κιθάρα τον παραγωγό δίσκων ,Φίλιππο Παπαθεοδώρου.



Το «Junior Music Stars» είναι ο πιο θετικός μουσικός διαγωνισμός, χωρίς αποχωρήσεις και αρνητικές αξιολογήσεις!

Και οι 16 νεαροί λάτρεις της μουσικής από την Ελλάδα και την Κύπρο, ηλικίας 8-14 ετών, στο επόμενο επεισόδιο θα γνωρίσουν τους δασκάλους τους.Οι τέσσερις καταξιωμένοι επαγγελματίες μουσικοί, η Ευγενία Μανωλίδου, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Βαρδής και ο Νίκος Βουρλιώτης, θα διδάξουν και θα καθοδηγήσουν τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο μελωδίες και συναισθήματα.

Στα backstage μαζί με την οικογένεια των παιδιών θα βρίσκεται η Αντωνία Καλλιμούκου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !