Κυρία του θεάτρου δηλώνει για τη Βανδή: «H Δέσποινα είναι μεγάλο σπασικλάκι»

0

Το People βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ για το μιούζικαλ Mamma Mia και μίλησε τόσο με τη σκηνοθέτιδα Θέμιδα Μαρσέλλου, όσο και με την πρωταγωνίστρια, τη Δέσποινα Βανδή που πατά πρώτη φορά στο σανίδι, ερνηνεύοντας το ρόλο της Ντόνα (αυτός που στην κινηματογραφική εκδοχή του μιούζικαλ έπαιξε η Μέρυλ Στριπ). 

Πώς είναι η συνεργασία της σκηνοθέτιδας με την πρωταγωνίστρια του έργου, που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο υπό τις σκηνοθετικές της οδηγίες; «Είχα δει τη Δέσποινα σε μια σειρά όπου είχε κάνει ένα γκεστ και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία με την οποία μπήκε στο κομμάτι “ηθοποιός”. Αυτό το μικρό δείγμα ήταν πολύ ενθαρρυντικό» λέει, εξηγώντας πως η Δέσποινα Βανδή είναι για εκείνη μια αποκάλυψη. «Ο ρόλος πηγαίνει πολύ στη φωνή αλλά και στο ταμπεραμέντο της. Δεν τη γνώριζα, αλλά δουλεύοντας μαζί της βλέπω έναν άνθρωπο πολύ συγκροτημένο, αποφασισμένο να μπει σε άγνωστα χωράφια, με πείσμα, παιδικό ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά. Αρχίζοντας τις πρόβες διαπίστωσα πως είναι και μεγάλο σπασικλάκι. Η αρχετυπική καλή μαθήτρια, τρομερά συνεπής και υπάκουη». 

Όσο για την ίδια τη Δέσποινα Βανδή, μιλώντας για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα της είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη. «Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, βλέπω πόσο πολλή δουλειά απαιτείται για να ολοκληρωθεί αυτή η παράσταση και έχω μεγάλο ενθουσιασμό κάθε φορά σε όλες τις πρόβες. Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια ανάμεσα σε τόσους εξαιρετικούς ηθοποιούς και με οδηγό μου την υπέροχη Θέμιδα Μαρσέλλου πατάω σε μονοπάτια απ’ όπου μέχρι σήμερα δεν είχα ξαναπεράσει, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρω κι εγώ να σταθώ με αξιοπρέπεια ανάμεσά τους, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις του δικού μου ρόλου» δηλώνει στο People.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !