Από το «Game of Thrones» στον «Πόλεμο των Άστρων»

Unknown
0

Εκτοξεύτηκε στην κορυφή του τηλεοπτικού star system με τον ρόλο της ως Ντενέρις Ταργκάριεν στο «Game of Thrones», συζητήθηκε για τις αποκαλυπτικές της σκηνές και ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα της εποχής μας...
Ομολογουμένως, όμως, η Εμίλια Κλαρκ δεν έχει σταθεί μέχρι τώρα πολύ τυχερή με τις εξω-τηλεοπτικές της περιπέτειες στη μεγάλη οθόνη: από το αποτυχημένο reboot του «Εξολοθρευτή» με το «Terminator Genisys» μέχρι το απροκάλυπτο μελόδραμα «Πριν Ερθεις Εσύ», καμιά από τις κινηματογραφικές της απόπειρες δεν έμεινε στη μνήμη (τουλάχιστον όχι για καλό), ούτε μας έπεισε ακριβώς για τις υποκριτικές της ικανότητες έξω από τον ρόλο της Μητέρας των Δράκων.

Αυτό ενδέχεται να αλλάξει σύντομα, καθώς η Εμίλια Κλαρκ ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, εισβάλλοντας δυναμικά στο διαρκώς επεκτεινόμενο κινηματογραφικό σύμπαν του «Πολέμου των Αστρων». Η Βρετανίδα ηθοποιός αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο καστ του άτιτλου ακόμα spin-off που ετοιμάζει η Disney στο δημοφιλές franchise του Star Wars, αφιερωμένο αυτή τη φορά στο παρελθόν του Χαν Σόλο, τον οποίο υποδυόταν στις αρχικές ταινίες ο Χάρισον Φορντ.

Η νέα αυτή ταινία, σε σκηνοθεσία των Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ («The Lego Movie»), αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2018, ωστόσο τα μόνα άλλα στοιχεία που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή είναι ότι οι Ολντεν Ερενραϊκ («Χαίρε Καίσαρα») και Ντόναλντ Γκλόβερ («Magic Mike XXL», «Atlanta») θα υποδυθούν τους Χαν Σόλο και Λάντο Καλρίσιαν αντίστοιχα, σε νεαρή ηλικία.

Καμία πληροφορία δεν υπάρχει ακόμα για τον ρόλο που θα υποδυθεί η Κλαρκ, φανταζόμαστε ωστόσο ότι θα βαδίζει στα χνάρια των δυναμικών ηρωίδων που χτίζει το franchise, όπως εκείνες της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» και της Φελίσιτι Τζόουνς στο επερχόμενο «Rogue One: A Star Wars Story».

 news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !