Σάσα Σταμάτη - Μάνος Ιωάννου: Αγκαλιά σε πάρτι γνωστών fashion bloggers


Οι fashion bloggers «Sisterhood.K» γιόρτασαν παρέα με φίλους το νέο ανανεωμένο τους blog


Με ένα λαμπερό πάρτι οι fashion bloggers "Sisterhood.K" γιόρτασαν παρέα με φίλους το νέο ανανεωμένο τους blog που ασχολείται με τη μόδα,το προσωπικό τους στυλ και την ομορφιά.

Το πάθος τους για το ξεχωριστό στυλ και η ανάγκη τους να γράφουν για όλα εκείνα που αγαπούν οδήγησε την Εύα και την Τίνα Καραφίνα στη δημιουργία του personal blog www.sisterhoodk.gr που μπορεί να ανανεώθηκε πλήρως αλλά μετράει ήδη 2 χρόνια ζωής.

Mέσα στις σελίδες του blog μπορείτε να δείτε το street style των Sisterhood.K ,ιδέες για τα πιο ιδιαίτερα DIY ,να μάθετε όλα τα τελευταία fashion trends και να διαβάσετε reviews προϊόντων ομορφιάς που δοκίμασαν και ξεχώρισαν.Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν θέματα που αφορούν τον έρωτα και τις σχέσεις,θέματα για τα οποία αγαπούν να γράφουν οι δυο αδερφές.

Το launch party για να γιορτάσουν το νέο τους εγχείρημα έγινε στο "Τhe School of Gastronomy" by Δειπνοσοφιστήριον στην Αθήνα και έδωσαν το παρόν οι Σάσα Σταμάτη,Μάνος Ιωάννου,Κώστας Τσουρός,φίλοι και συνάδελφοι από τον τηλεοπτικό σταθμό Αντέννα όπου εργάζεται η δημοσιογράφος Τίνα Καραφίνα.
protothema

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: