Η Ευγενία Μανωλίδου αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com:Ποτέ δεν είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης...

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και τόνοι μελανιού έχουν χυθεί για εκείνη.Τηλεοπτικά έχει συμμετάσχει σε πολύ πετυχημένα project,όπως ¨Η στιγμή της Αλήθειας¨,¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨,¨Dancing with the stars¨ και ¨Master Chef 1¨.Φέτος επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Skai και συγκεκριμένα με την εκπομπή ¨Junior Music Stars¨ όπου θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.Η ίδια μας παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο tvnea.com και μας μίλησε για όλους και για όλα...

Επιστροφή στην τηλεόραση μετά από περίπου 4 χρόνια. Σας έλειψε; 
Με την τηλεόραση δεν “δέθηκα” ποτέ συναισθηματικά. Ήταν μια δουλειά για μένα με ημερομηνία λήξης. Οπότε, όχι δεν μου έλειψε, μου έλειψαν όμως πολύ συνεργάτες που είχα και χαίρομαι που τους ξανασυναντώ. 

Θα επιστρέφατε μόνο αν η τηλεοπτική πρόταση αφορούσε τη μουσική, όπως το "Junior Music Stars"; 
Το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό έχει άμεση σχέση με τη δουλειά μου, έκανε την πρόταση ευπρόσδεκτη.

Ποια πιστεύετε ότι είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα κάνουν την εκπομπή να ξεχωρίσει; 
Είναι πολλά. Πρώτα απ' όλα, τα υπέροχα και υπέρ-ταλαντούχα παιδιά που συμμετέχουν. Δεύτερον, η συμμετοχή των μουσικών και η επιμέλεια του Γιώργου Θεοφάνους. Τρίτον, η προσοχή και η σοβαρότητα που έχει δείξει ο ΣΚΑΪ. Και πολλά άλλα. 

Οταν ένα παιδί εκτίθεται τηλεοπτικά, δεν υπάρχει ο κίνδυνος αλλοτρίωσης της προσωπικότητας του; 
Πώς η παραγωγή εξαλείφει αυτό το ενδεχόμενο; Όλα έχουν γίνει με προσοχή και έχει δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά. Κίνδυνος υπάρχει μόνο όταν η οικογένεια δεν προσέξει το παιδί, όχι η παραγωγή.

Πώς θα χαρακτηρίζατε με μία λέξη τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (Νίκος Βουρλιώτης, Ευριδίκη, Γιάννης Βαρδής); 
Δύσκολο να τους περιγράψεις με μία λέξη. Είναι πολυδιάστατοι χαρακτήρες, αναμφισβήτητα ταλαντούχοι και εξαιρετικοί στη συνεργασία τόσο με τα παιδιά, όσο και με εμένα. 

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ο οποίος υπηρετεί ένα είδος μουσικής πολύ διαφορετικό από το δικό σας. Πώς ήταν όμως αυτή η συνύπαρξη;
 Όλοι οι μουσικοί στο πρόγραμμα υπηρετούμε διαφορετικά είδη μουσικής. Πολλές φορές έχει τύχει να συνυπάρξουν διαφορετικοί μουσικοί μεταξύ τους και το κράμα αυτό να δημιουργήσει έναν καταπληκτικό συνδυασμό. Η μουσική είναι μία. 


Ο Γιώργος Θεοφάνους στο παρελθόν δεν είχε μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια εσάς, παρόλο αυτά επιθυμούσε τη συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σας ξάφνιασε η πρόταση του;
Ο Γιώργος Θεοφάνους με τίμησε με την πρότασή του, συνεργαζόμαστε εκπληκτικά και δεν ξέρω καθόλου τί είπε, κάτω από ποιες συνθήκες το είπε και ειλικρινά σας μιλώ δεν με ενδιαφέρει και καθόλου να μάθω.

Άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής υπάρχει; 
Ποτέ δεν είχα άγχος εγώ για αυτά. Εμένα μόνο το αποτέλεσμα με νοιάζει.

Έχετε νιώθει πως έχετε δεχθεί τηλεοπτικό bullying τα προηγούμενα χρόνια; 
Τί σημασία έχει να μιλάμε τώρα για αυτά; Για μένα αυτή η περίοδος έχει τελειώσει, προτιμώ να μιλώ για το μέλλον παρά για το παρελθόν. 

Επικοινωνιακά λάθη από τη μεριά σας έγιναν; 
Κάνω μόνο ό,τι μου λέει το ένστικτό μου. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάς κάτι και να μην κάνεις λάθη. 

Η άποψη των τηλεκριτικών σας απασχολεί;
Μόνο όταν γίνεται καλοπροαίρετα και όχι απλώς για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. 

Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω θα παρουσιάζατε ξανά τη "Στιγμή της Αλήθειας";
Σας εξήγησα, δεν έχει νόημα για μένα να μιλάμε για κάτι που έγινε οκτώ χρόνια πριν. 

Παρακολουθείτε τηλεόραση; Και αν, τι επιλέγετε;
Γενικώς δεν παρακολουθώ, ο χρόνος με τη δουλειά, τα παιδιά και τα ταξίδια, μου αφήνει ελάχιστο χρόνο και αυτόν προτιμώ να τον περνώ διαφορετικά. 

Νιώθετε πως ανήκετε στο lifestyle; 
Δεν καταλαβαίνω τί σημαίνει αυτό. Το θεωρώ πολύ επιφανειακό. 

Νιώθετε θυμό που η πλειοψηφία των Ελλήνων σας γνωρίζει μέσα από την τηλεοπτική σας παρουσία και όχι από το (μεγάλο σας) έργο στη σύνθεση;
Είναι λογικό, η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει και πολύ μεγάλο έργο μουσικά, σίγουρα όμως η τηλεοπτική μου σταδιοδρομία είναι πολύ μικρότερη. Όμως το ένα, συνεισέφερε στο άλλο επαρκώς. 

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι ποιο θα ήταν το πρόγραμμα που ιδανικά θα θέλατε να παρουσιάσετε; 
Αν είχα ένα μαγικό ραβδάκι, θα επέλεγα να κάνω μόνο συναυλίες. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ στα σχέδια ή στα όνειρά μου. Προέκυψε και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει προσφέρει. Αλλά μέχρι εκεί.


Βλέπουμε πως τον τελευταίο καιρό εμφανίζεστε συχνά και στην εκπομπή του συζύγου σας. Θα μπορούσατε να κάνετε κάτι μαζί τηλεοπτικά σε μία μόνιμη βάση;
 Δεν εμφανίζομαι στην εκπομπή ως τηλεοπτικό πρόσωπο, απλώς μιλάω για κάποιους από τους δίσκους μου που είχαμε κάνει μαζί. Δεν είναι τηλεοπτική συνεργασία. Επίσης, δεν είναι ακριβές το ότι εμφανίζομαι συχνά, τα τελευταία δέκα χρόνια, πήγα δυο φορές. Δεν το λες και “συχνά” αυτό! 

Με το Γιώργο Λιάγκα η συνεργασία πώς ήταν; Θα το επιχειρούσατε ξανά; 
Ήταν πολύ εποικοδομητική η συνεργασία, χάρηκα για αυτή την εμπειρία. Και, ναι, μια χαρά ήταν. 

Ποια είναι γενικότερα τα επόμενα σας επαγγελματικά σχέδια;
Μόλις κυκλοφόρησα το πρώτο μου ψηφιακό άλμπουμ με τίτλο “FOS” και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την ανταπόκριση που έχει. Θα ακουλουθήσουν κι άλλα, αλλά από τη νέα χρονιά. Τώρα όλοι βρισκόμαστε στον αστερισμό του Junior Music Stars! 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: