Η Κατερίνα Γερονικολού αποκλειστικά στο Face2Face του tvnea.com:Το Σταρ δείχνει ότι μία σειρά δεν είναι απαραίτητο να προβάλλεται μόνο στις συνηθισμένες ώρες

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο μοναδικός Οδυσσέας Ελύτης κάποτε είπε, πώς «Τα τρία Τ της επιτυχίας είναι το Ταλέντο, η Τόλμη και η Τύχη». Και η Κατερίνα Γερονικολού το αποδεικνύει έμπρακτα. Η ίδια ένας πολυπράγμων άνθρωπος, επιβεβαιώνει μέσα από κάθε της δουλειά, με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο, ότι είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της. 

Ταλαντούχα, έξυπνη, αυθόρμητη, δουλευταρού, εξαιρετικά ευγενής μας παραχωρεί αποκλειστικά μία συνέντευξη στην οποία μιλάει για τα πάντα.


Φέτος πρωταγωνιστείς στην καθημερινή σειρά του Star με τίτλο, ¨Η Ζωή Μου¨.Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζεσαι τηλεοπτικά σε κάτι δραματικό.Πώς σου φαίνεται αυτή η εμπειρία;

Δεν αντιμετωπίζω τον ρόλο σύμφωνα με το αν είναι δραματικός ή κωμικός.Με ενδιαφέρει ο ρόλος πώς εξελίσσεται.Στον ρόλο αυτό με εξέπληξε το γεγονός πως η Δήμητρα που υποδύομαι είναι ένα κορίτσι κακομαθημένο και ανέμελο παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλώσει πολύ δύσκολα σε ένα ορφανοτροφείο.Αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα παιχνίδι.Παίζει το παιχνίδι της χαράς,όπως η Πολυάννα.Μου τη θύμισε πάρα πολύ την Πολυάννα, που είναι ένα βιβλίο κυρίως για μικρά κοριτσάκια και όταν ήμουν μικρή το διάβαζα και εγώ.Συνειρμικά θυμήθηκα αυτή την ηρωίδα και έτσι κατευθείαν αισθάνθηκα πως θέλω να παίξω αυτόν τον ρόλο όταν διάβασα αρχικά τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου της Καρμέλας Κατσαμένη, που το υπογράφει.Οπότε, ναι μεν έχω κλάψει πολύ φέτος,αλλά ο ρόλος με ιντρίγκαρε, ανεξάρτητα από το αν είναι δραματική σειρά.


Υποδύεσαι τη Δήμητρα που η τύχη δεν της έχει χαμογελάσει αρκετά στην προσωπική της ζωή.Σε ιντριγκάρει να ενσαρκώνεις μία τέτοια ηρωίδα;
Πάρα πολύ!Καταρχάς δεν είναι μόνο δραματικός ρόλος.Έχει και άλλα πολλά στοιχεία,διότι πλέον μένει με ένα μικρό παιδί, τη Ζωή.Όταν μεγαλώνεις ένα μικρο κοριτσάκι ανεξάρτητα από το τι μπορεί να συμβαίνει γενικότερα και όσοι είναι γονείς αυτό το ξέρουν καλύτερα από μένα,το σπίτι αποκτά μία άλλου είδους ενέργεια. Γεμίζει περισσότερη χαρά, φωνές,γέλια, με αποτέλεσμα το "όλο" κλίμα να θυμίζει παιδική χαρά.Έτσι, οι σκηνές μου με τη μικρή ζωή έχουν κωμικά στοιχεία και όχι δραματικά.



Πώς είναι η σχέση σου με τη μικρή Ειρήνη Παφίτη που υποδύεται τη Ζωή στο σίριαλ;Πώς είναι να συνεργάζεσαι με ένα μικρό παιδί;

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να είναι δύσκολη.Με το συγκεκριμένο κοριτσάκι που βρήκε και επέλεξε η Παραγωγή, είναι η καλύτερη συνεργασία που θα μπορούσα να έχω.Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ τρυφερό,πανέξυπνο,που κάνει προτάσεις υποκριτικές,είναι πάντα διαβασμένο,έχει μεγάλη αντίληψη των πραγμάτων και έχουμε επικοινωνία.Όταν έχουμε μία σκηνή που με βλέπει στεναχωρημένη,νιώθει την ανάγκη να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Διότι λόγω της επικοινωνίας μας,λαμβάνει όλη τη "στεναχωρημένη μου ενέργεια" και έχει ανάγκη να με παρηγορήσει.Αντίθετα,όταν κάνουμε πιο ευχάριστες σκηνές,επηρεάζεται και τρέχει και κάνει αστεία.Στο μυαλό ενός παιδιού το "ψέμα" και η "αλήθεια" δεν διαχωρίζονται εύκολα,οπότε επηρεάζεται πολύ από τι ακριβώς συμβαίνει στη σειρά. Στο μόνο που δυσκολεύεται είναι όταν πρέπει να μου εναντιωθεί και αυτό δεν το καταφέρνει με τίποτα.Της λέω "Τώρα δεν πρέπει να δείχνεις καλή απέναντί μου", και εκείνη με αγκαλιάζει.

 Ήταν έτοιμη η Δήμητρα να ζήσει τη μητρότητα;
Καθόλου!Η ίδια αισθανόταν ότι είναι  ένα παιδί,που θέλει την προσοχή όλων και ξαφνικά καλείται να αναλάβει ένα αληθινό παιδί της σχέσης.Αυτό και μόνο αλλάζει τις ισορροπίες μέσα στο σπίτι και ξαφνικά οι ευθύνες της αυξάνονται και δεν είναι ότι απλά γίνεται μανούλα,αλλά γίνεται μανούλα ενός παιδιού που έχει χάσει την αληθινή του μαμά ,και μάλιστα απειλούν να της την πάρουν.Για αυτό σου λέω πως ο ρόλος είναι κάτι το ασύλληπτο και μία πάρα πολύ καλή στιγμή για μένα.


Η Δήμητρα βρίσκεται κάπως σε ένα ερωτικό τρίγωνο,ανάμεσα στον Θέμη και τον Κώστα.Εσύ σε ποιον πιστεύεις πως θα έρθει πιο κοντά στην πορεία;

Η προσωπική μου αίσθηση είναι πως ο Κώστας πραγματικά ταιριάζει στη Δήμητρα,διότι αντιπροσωπεύει το πάθος,τον απόλυτο έρωτα και υπάρχει χημεία μεταξύ του ζευγαριού.Ο Θέμης είναι ένας αντίστοιχος Άγης,δηλαδή είναι ένας άντρας που τον βλέπει φιλικά και της προσφέρει μόνο την προστασία που η ίδια έχει μεγάλη ανάγκη λόγω της ευθραυστότητάς της.Αλλά αυτό που της λείπει τόσα χρόνια και το ζει πρώτη φορά με τον Κώστα, είναι ο έρωτας,οπότε θεωρώ πως ο έρωτας θα νικήσει την ασφάλεια.Είμαστε βέβαια στην πλοκή αρκετά νωρίς και δεν ξέρω τι θα προκύψει στην πορεία.


 Η σχέση σου με τα πεθερικά σου θα εξομαλυνθεί;

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος,αλλά νομίζω ότι αυτή η σχέση μεταξύαυτών των δύο στρατοπέδων, θα είναι μονίμως εχθρική και πολεμική,τουλάχιστον για την ώρα.Γιατί οι διαφορές των συμφερόντων τους μεγαλώνουν, και στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν και άλλα πράγματα που θα αποτελέσουν αντικείμενο διαμάχης, πέρα από τη μικρή Ζωή.



Έχεις νιώσει ποτέ στην προσωπική σου ζωή να βρίσκεσαι σε έντονη κόντρα με τους γονείς κάποιας σχέσης σου;

Όχι, ποτέ!Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο...


Πώς κρίνεις τόσο τον νόμο "Παππά",όσο και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας;

Σαν πολίτης και σαν άνθρωπος που έχει διαβάσει το Σύνταγμα και το έχει μελετήσει,μπορώ να πω πως με βάση τη δική μου κρίση ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός, ανεξαρτήτως κομμάτων.Και όπως φάνηκε, έτσι κρίθηκε και από τη δικαστική εξουσία και εγώ αισθάνομαι ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από αυτή την απόφαση.Άλλωστε, αυτό επηρεάζει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας των Ελλήνων.Και μάλιστα της πιο οικονομικής ψυχαγωγίας, που είναι η τηλεόραση. 


Τη νέα μόδα των τελευταίων ετών με την κυριαρχία των ελληνοκυπριακών σειρών. πώς τη βλέπεις;
 Καταρχάς η Ελλάδα με την Κύπρο είναι δύο αδελφοί λαοί.Αυτή η συνεργασία είναι κάτι πολύ ευχάριστο και επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά η σχέση αυτών των δύο Χωρών.Πέρα από το θέμα των εθνών,θεωρώ πως είναι μία οικονομική λύση για τα κανάλια,αφού χωρίζεται δια του δύο περίπου το κόστος και φυσικά όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται όλο και καλύτερες δουλειές.Βελτιώνεται το αισθητικό αποτέλεσμα.


Συμφωνείς με την επιλογή του Star να προβάλλεται η σειρά στη μεσημβρινή ζώνη και όχι στην prime time

Είναι πολύ ευχάριστο που το Star αποφάσισε για πρώτη φορά να τοποθετήσει στη μεσημβρινή του ζώνη μια σειρά πρώτης προβολής και όχι κάποια επανάληψη.Είναι μία πολύ καλή κίνηση και έτσι το Star δείχνει ότι μπορεί να προβληθεί μια σειρά και σε μία μεσημβρινή ώρα και όχι μόνο στις συνηθισμένες μέχρι τώρα.




Στην Κύπρο η σειρά παίζεται στη βραδινή ζώνη.Ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη ώρα για τη συγκεκριμένη δουλειά; Της Κύπρου ή της Ελλάδας



Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.Αν είχε προβληθεί και στις δύο ώρες και στις  δύο χώρες θα μπορούσα να απαντήσω,αλλά από ό,τι γνωρίζω υπάρχει διαφορετικό μοντάζ για το βραδινό κοινό της Κύπρου και διαφορετικό για το μεσημβρινό κοινό της Ελλάδας.Σίγουρα σε κάποιες σκηνές έχει συμβεί αυτό. Διαφοροποιείται το μοντάζ, π.χ σε κάποιες ερωτικές σκηνές.





Τα νούμερα τηλεθέασης τα παρακολουθείς; Πώς σου φαίνονται τα νούμερα μέχρι στιγμής

Σχετικά τα παρακολουθώ.Δεν ξέρω τι γίνεται κάθε μέρα ,αλλά σε γενικές γραμμές ναι.Είμαι πολύ ευχαριστημένη επειδή η σειρά είναι πάνω από το μέσο όρο του καναλιού.Και είναι σημαντικό που δοκιμάζεται μία σειρά στη μεσημεριανή ζώνη,διότι ο κόσμος έχει μάθει εκείνη την ώρα να βλέπει ή εκπομπές ή επαναλήψεις σειρών.Και δεν μιλάμε για απλές σειρές,αλλά για τις πιο πετυχημένες σειρές όλων των εποχών.Και αυτό δεν είναι τυχαίο,διότι παίζονται συνέχεια χάρη στην πολύ υψηλή τηλεθέαση που κάνουν.Οπότε αυτό είναι μία συνήθεια,για παράδειγμα του τηλεθεατή αυτό που γυρνάει από τη δουλειά του και θέλει να χαλαρώσει.Επομένως η σειρά μας έχει πολύ δύσκολους αντιπάλους,ωστόσο ,έχει βρει το κοινό της και ο κόσμος έτσι μας επιβραβεύει.

Διανύουμε και φέτος μία χρονιά με αρκετές σειρές.Πώς το βλέπεις αυτό
Ναι!Και μάλιστα έχουμε να κάνουμε και με καλές δουλειές και δυνατές προσπάθειες.Νομίζω ότι όσο περισσότερο οι επαγγελματίες του χώρου πιέζουμε για αυτό,θα βλέπουμε όλο και περισσότερες σειρές.Διότι η ποιότητα δεν κρίνεται μόνο από το οικονομικό κομμάτι. Η δημιουργία υπάρχει και χωρίς πολλά χρήματα.Και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι.


Η οικονομική κρίση ευνοεί την τέχνη


Εξαρτάται...Τους δημιουργούς ναι,διότι στα χρόνια της ευμάρειας θα έλεγα πως πολλοί "τεμπέλιαζαν" πνευματικά.Γενικά η κρίση,ο πόνος και η δυστυχία μπορούν να αποτελέσουν αιτία να δημιουργηθούν έργα.Βέβαια, στο θέατρο τυχαίνει να παίζω στην πιο ακριβή παραγωγή, και σκίζει.Παίζει ρόλο,όμως ,ότι παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα έγκατα της κρίσης έχει ουσία.Και νομίζω πως η λέξη κλειδί είναι η "ουσία".Και επειδή πια δυστυχώς πολύς κόσμος έχει τη δυνατότητα να πάει μόνο μία φορά τον χρόνο στο θέατρο,θα επιλέξει να πάει κάπου που ξέρει ότι θα ικανοποιηθεί.Μακάρι βέβαια να πήγαινε σε 10 παραστάσεις,αλλά...





Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η παράσταση, ¨Σμύρνη μου αγαπημένη¨.Μία παράσταση που έχει δεχθεί τις καλύτερες κριτικές.Πώς είναι η συνεργασία σου με όλο τον θίασο,αλλά κυρίως με τη Μιμή Ντενίση

Είναι μία συνεργασία απρόσκοπτη και εύκολη.Είναι ο τέταρτος χρόνος συνολικά που συνεργάζομαι με τη Μιμή.Πλέον δεν έχουμε επαγγελματική σχέση,αλλά προσωπική.Έτσι και αλλιώς μετά από τόσα χρόνια καθημερινής επαφής δεν γίνεται αλλιώς.Είναι πολύ εύκολο να συνεργάζεσαι με τη Μιμή Ντενίση και πολύ γοητευτικό, επειδή είναι και πολύ γοητευτικός άνθρωπος η ίδια.



Σπούδασες Νομική,ωστόσο, ποτέ δεν μπήκες στη διαδικασία να ασκήσεις το συγκεκριμένο επάγγελμα και έτσι αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός.Πώς αντέδρασε σε αυτό ο περίγυρός σου;

Δεν άρεσε και δεν έγινα κατανοητή,αλλά πλέον παρόλο που πήρα ένα ρίσκο ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα έχουν πάει πολύ καλά.Στην πραγματικότητα, όμως, δεν παίρνεις ρίσκο όταν κάνεις αυτό που αγαπάς.





Έχεις μετανιώσει ποτέ για κάποια επαγγελματική σου επιλογή; Να νιώσεις δηλαδή πως βρίσκεσαι σε  κάτι δεν σε εκφράζει καλλιτεχνικά;

 Όχι, και είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να προσυπογράψω τις δουλειές, που έχω κάνει. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα.Αν και είναι πολύ εύκολο να την πατήσει κανείς,διότι όταν απαντάς θετικά σε μία δουλειά δεν γνωρίζεις το αποτέλεσμα.Λες το "ναι" πριν το δεις και αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο να περιμένεις άλλα και να δεις στο τέλος κάτι τελείως αντίθετο.Αλλά εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.


Κάποια καριέρα στο εξωτερικό θα ήταν στα όνειρά σου;

Θα με ενδιέφερε βεβαίως να δουλέψω στο εξωτερικό, αλλά δεν έχω την ικανότητα και τη γνώση να "περάσω" κάτι άλλο πέρα από Ελληνίδα, λόγω προφοράς.Να παίξω ,όμως, ως Ελληνίδα σε μία ξένη παραγωγή είναι κάτι που φυσικά θα το ήθελα.Αλλά να κάνω καριέρα στο εξωτερικό είναι κάτι που δεν θα με ενδιέφερε. Μ' αρέσει να παίζω στη γλώσσα μου και δεν έχω βλέψεις άλλου τύπου.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;
Πάρα πολλά πράγματα!Αν είμαι σπίτι,θα παρακολουθήσω ειδήσεις για να ενημερωθώ.Όταν έχω χρόνο ,μου αρέσει να βλέπω σειρές,αν και λόγω θεάτρου είναι κάπως δύσκολο.Αγαπάω τις ελληνικές σειρές,αλλά βλέπω και ξένες σειρές όπως και ταινίες στη Nova.


Συνεχίζεις και με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη την εκπομπή ,¨Lifetime¨ στη "Nova"!

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε την εκπομπή.Φέτος το concept έχει αλλάξει εντελώς και μάλιστα θα έχουμε και καλεσμένο κυρίως από τον χώρο της υποκριτικής που θα συζητάμε καλλιτεχνικά, θα παίζουμε παιχνίδια και θα κάνουμε προτάσεις για τις επιλογές, που έχει κανείς στην πόλη (θέατρο,φαγητό,ποτό).Μου αντιπροσωπεύει πολύ η εκπομπή.Με τον Δημήτρη κιόλας είμαστε χρόνια συνεργάτες και κάνουμε και πολύ καλή παρέα.

Σε εκφράζει ο ρόλος της παρουσιάστριας;
Δεν νιώθω παρουσιάστρια!Είμαι ο εαυτός μου και απλά μιλάω με τον φίλο μου ,τον Δημήτρη, και με τον καλεσμένο, και παίζουμε παιχνίδια.Δεν θα το έκανα υπό άλλες συνθήκες,αλλά είναι η συγκυρία υπέροχη.Σε αυτή τη φάση να παρουσιάσω κάτι άλλο τηλεοπτικά δεν θα με ενδιέφερε. 




Πιστεύεις πως το μέλλον είναι η συνδρομητική τηλεόραση;

Το σίγουρο είναι ότι η συνδρομητική τηλεόραση απευθύνεται στον άνθρωπο που θέλει να ανοίγει τους ορίζοντές του, διότι προσφέρει αμέτρητες επιλογές.Το κόστος πια είναι πολύ μικρό και σου δίνεται η δυνατότητα να δεις εκατοντάδες κανάλια.Και πλέον απευθύνεται σε όλα τα πορτοφόλια.


Υπάρχει το lifestyle στην Ελλάδα;Νιώθεις πως ανήκεις σε αυτό;
Υπάρχει, απλώς είναι θέμα ένταξης σε αυτό.Δεν ξέρω αν θεωρούμαι εντός ή εκτός lifestyle. Θεωρώ, όμως, ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μην απασχολείς για τίποτα προσωπικό σου και πολύ πιο ήρεμο.




Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Είχα όμορφα και ήρεμα παιδικά χρόνια.Γεννήθηκα,μεγάλωσα και ακόμα μένω στην Αγία Παρασκευή σε μία πολύ όμορφη γειτονιά.Έχω πολύ όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις.

Νιώθεις ευτυχισμένη σε αυτή τη φάση της ζωής σου;
Το συναίσθημα και η κατάσταση της ευτυχίας αποτελείται από στιγμές.Εγώ,  λοιπόν, έχω πολλές τέτοιες στιγμές χαράς.Δεν είμαι βέβαια σε μία διαρκή ευτυχία,αλλά θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου πέρασαν και ότι τα καλύτερα, είναι μπροστά.

Έχεις μετανιώσει για τα λάθη σου ;
 Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη,αλλά με έναν τρόπο τα αγαπάω. Ό,τι έχω κάνει ,το  έχω κάνει επειδή εκείνη τη στιγμή μού φαινόταν σωστό.

Τα πολλά κοπλιμέντα για την ομορφιά σου,σε φέρνουν σε αμηχανία;
 Καμία φορά ναι.Εξαρτάται από τη φάση που θα με πετύχει κάθε κοπλιμέντο. Το Άλφα και το Ωμέγα σε κάθε τέτοιο σχόλιο είναι ο τρόπος. 


Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο και ποιος ο μεγαλύτερός σου εφιάλτης;
Ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου είναι να στερηθώ τους αγαπημένους μου ανθρώπους.Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να είμαι ήρεμη,ευτυχισμένη με τους αγαπημένους μου ανθρώπους.



Σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία, ¨The Bachelor¨.Τι έχουμε να περιμένουμε;

Πολύ γέλιο, χαλάρωση. Έτσι όπως το χω φανταστεί περιμένω και εγώ πως και πως να πάρω την παρέα μου, να πάω στο σινεμά και να απολαύσω την ταινία. Υπόσχεται μία ωραία και διασκεδαστική βραδιά με απίστευτες κωμικές στιγμές και φυσικά έρωτα.



Καθημερινό σίριαλ,απαιτητική παράσταση,ταινία,εκπομπή.Χρόνο για τον εαυτό σου, έχεις;
Ελεύθερο χρόνο έχω ελάχιστο και αυτό τον λίγο χρόνο τον αξιοποιώ όσο καλύτερα μπορώ.Είναι λίγος δηλαδή,αλλά ποιοτικός.







Δείτε τους τίτλους  αρχής της εκπομπής "Lifetime" στη Nova,η οποία έκανε πρεμιέρα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με παρουσιαστές την Κατερίνα Γερονικολού και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη.





 Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Γιώργο Μπαστουνά,αλλά και τη Γεωργία Νήρλου για την πολύτιμη βοήθεια τους!!!!


 Συντελεστές της ταινίας "The Bachelor":


Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το cast συμπληρώνουν οι: Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου , Λευτέρης Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος

Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin' Through και οι Otherview.

Η ταινία «The Bachelor» είναι μια παραγωγή των Film 653, Showtime Productions και Voice Entertainment.


Η υπερεπιτυχημένη παράσταση "Σμύρνη μου αγαπημένη" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος.

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μιμή Ντενίση

Σκηνικά – Κοστούμια: Γιώργος Πάτσας

Μουσική – Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Χορογραφίες: Mάρω Μαρμαρινού

Ερμηνεύουν: Μιμή Ντενίση, Κώστας Βουτσάς, Tάσος Χαλκιάς, Μιχάλης Μητρούσης Τάσος Νούσιας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μάνος Ζαχαράκος, Δημήτρης Μακαλιάς, Κατερίνα Γερονικολού, Νέλη Αλκάδη

Συμμετέχουν, επίσης, οι: Μαρία Εγγλεζάκη, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Αναστασία Σκοπελίτη, Χρήστος Βελιάνο, Μαριλένα Δήμα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ζαχαρένια Φραγκιαδάκη, Ηλίας Νομικός, Νικόλας Γκιούλης, Μαριλένα Κάραλη, Φίλιππος Ζαρφειάδης.

Συμμετέχει ζωντανά η ορχήστρα Εστουδιαντίνα.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Τα τραγούδια ερμηνεύουν o Mπάμπης Τσέρτος και η Σοφία Μέρμηγκα.


ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τετάρτη 19:00
Πέμπτη 19:00
Παρασκευή 20:00
Σάββατο 20:00
Κυριακή 18:30

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !