Και ο Καλογρίτσας τελικά στο DOCUMENTO του Βαξεβάνη...


Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η έκδοση της νέας κυριακάτικης εφημερίδας, «Documento», που ετοιμάζει,όπως είναι γνωστό, ο έμπειρος δημοσιογράφος ,Κώστας Βαξεβάνης.


Με βάση τους αρχικούς σχεδιασμούς, το πρώτο φύλλο πρόκειται να κρεμαστεί στα περίπτερα την ερχόμενη Κυριακή. Πέραν του στελεχιακού δυναμικού που περιλαμβάνει το νέο εκδοτικό εγχείρημα του Βαξεβάνη, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πληροφορία,σύμφωνα με τα parapolitika, που θέλει τον παλιό εκδότη της ιστορικής «Πρώτης», Χρήστο Καλογρίτσα, να πιστεύει και να επενδύει στην εφημερίδα που ετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που «πάγωσε» η επανέκδοση της «Πρώτης» έχει να κάνει και με το γεγονός ότι υπήρξε «γάμος» ανάμεσα στους Καλογρίτσα και Βαξεβάνη.

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που ο δημοσιογράφος μετείχε στο team της εφημερίδας ,«Πρώτη», που εξέδιδε ο επιχειρηματίας ,Καλογρίτσας.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: