Φερεντίνος:«Όλοι έρχονται στο DEAL για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ...»

Φέτος ο ALPHA αναβίωσε το θρυλικό DEAL,ωστόσο,οι εποχές πια έχουν αλλάξει...

Στα χρόνια της κρίσης,λοιπόν, πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία του παίκτη που θα βρεθεί στο πλατό του Deal; Τι απαντά ο Χρήστος Φερεντίνος;

«Απίστευτα... Κάποτε οι άνθρωποι που ήθελαν να έρθουν στο παιχνίδι, το ήθελαν για να κάνουν ένα όνειρό τους πραγματικότητα. Για να μπορέσουν να χαρίσουν στον εαυτό τους ένα ταξίδι, ένα αυτοκίνητο, ένα κόσμημα, ένα ιδιαίτερο δώρο, ένα δώρο πολυτελείας. Τώρα πια αυτό δεν υπάρχει. Κανείς δεν έρχεται στο ''Deal'' για λόγους... ιλουστρασιόν! Όλοι έρχονται στο ''Deal'' με την ελπίδα να κερδίσουν κάποια χρήματα για να πληρώσουν τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, την Εφορία, τις τράπεζες».

Υπάρχουν περιπτώσεις που γνωρίζεις  σε πόσο δύσκολη οικονομική θέση είναι ο παίκτης απέναντί σου, και να έχεις αισθανθεί κόμπο στο στομάχι; 

«Σαφέστατα... Άλλωστε, δεν έχω λειτουργήσει ποτέ διεκπεραιωτικά. Ο,τι κι αν αναλάβω να κάνω, δίνω σε αυτό όλη μου την ενέργεια, όλο μου το πάθος. Έτσι κάνω και φέτος. Υπάρχουν περιπτώσεις που ξέρω πόσο θέλουν αυτά τα χρήματα που δίνουμε και πόσο τα έχουν ανάγκη, που, όταν έρχεται η ανατροπή και το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό -γιατί ας μην ξεχνάμε με παιχνίδι έχουμε να κάνουμε-, και το στομάχι μου σφίγγεται, και τα χέρια μου ιδρώνουν. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο ένιωσα τις προάλλες με έναν αγρότη που μας είχε έρθει από τα Τρίκαλα. Ο άνθρωπος τα είχε περάσει δύσκολα και ήθελε αυτά τα χρήματα πάση θυσία για να κάνει μία νέα αρχή μαζί με τον αδελφό του. Δυστυχώς, όμως, η τύχη του δεν ήταν με το μέρος του εκείνη τη μέρα... Αρνήθηκε τα 7.500 ευρώ του Τραπεζίτη και έφυγε από το παιχνίδι με 10,00 ευρώ!».

Έχει αρχίσει να δημιουργείται φρενίτιδα με το ''Deal'', και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά και στους πίνακες τηλεθέασης. 

«Η αλήθεια είναι πως πάμε πολύ καλά και όλοι μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όμως, πού να δεις τι μου λένε στον δρόμο... Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη με σταματήσει για να μου ζητήσει να παίξει στο ''Deal''. Τι να πω; Ούτε... Άγιος Βασίλης να ‘μουν (γέλια)! Κι εδώ που τα λέμε, μακάρι να είχα έναν σάκο και να μοίραζα σε όλο τον κόσμο λεφτά».

Πηγή:tv έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: