Η DAILY MAIL προκάλεσε αντιδράσεις-Ποια εταιρεία κόβει τη διαφήμιση από την εφημερίδα;


Το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της Daily Mail με σαφή προσπάθεια σπίλωσης των δικαστών που αποφάσισαν ότι το Κοινοβούλιο της Βρετανίας πρέπει να έχει λόγο στο Brexit,προκάλεσε την αντίδραση της LEGO. 

Η δανέζικη εταιρεία αποφάσισε να κόψει τις διαφημίσεις από το συγκεκριμένο έντυπο, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της εκστρατείας Stop Funding Hate. Στόχος της εκστρατείας είναι να πάψουν επιχειρήσεις να διαφημίζονται σε έντυπα -κυρίως εφημερίδες- που υποκινούν σε μίσος ή σπίλωση ανθρώπων. H Daily Μail σε εκείνο το πρωτοσέλιδο μιλούσε για «εχθρούς του λαού», βάζοντας τις φωτογραφίες των τριών δικαστών και αφήνοντας υπονοούμενα για την ιδιωτική τους ζωή.Είχε προηγηθεί και η επιστολή ενός πατέρα στην εταιρεία, στην οποία εξηγούσε την αγάπη του για τα LEGO και πώς αυτή πέρασε στο παιδί του, αλλά τόνιζε: «δεν μπορώ να παίρνω την εφημερίδα για τις προσφορές που δίνετε μέσω αυτής, γιατί αυτού του είδους οι εφημερίδες λένε ψέματα για τους ανθρώπους, για μερικούς από τους φίλους του στο σχολείο. Ακόμη και το παιδί μου το αντιλαμβάνεται».

 in.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: