«Daddy cool» και με κοντομάνικα

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 αποκτά έξτρα επεισόδια και ρίχνει τελικά αυλαία τον Ιούνιο
Εξτρα επεισόδια θα γυριστούν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Daddy cool», αφού αυτός ο μπαμπάς... αρέσει πολύ στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σίριαλ της σεναριογράφου Τίνας Καμπίτση και του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα ήταν προγραμματισμένο να κατεβάσει αυλαία τον Μάρτιο. Ωστόσο, η υψηλή τηλεθέαση της παραγωγής και η αγάπη του κόσμου είναι οι αιτίες για να γυριστούν κάποια επιπλέον επεισόδια, ώστε οι δημοφιλείς ήρωες της ιστορίας να μας κρατήσουν συντροφιά έως τον Ιούνιο.

«Πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς έχει καλύτερο ρυθμό, λόγω της εντατικής προετοιμασίας. Εχει βρει τον δρόμο προς την καρδιά των τηλεθεατών. Πραγματικά, δεν θα είχα κανέναν λόγο να κάνω τηλεόραση, αν ο τηλεθεατής δεν περνούσε καλά σπίτι του με αυτό που του προσφέρουμε ως καλλιτεχνική ομάδα» αναφέρει στη «Εspresso» ο ταλαντούχος Θανάσης Τσαλταμπάσης και συμπληρώνει: «Ο ήρωάς μου, ο Μάξιμος, έχει δει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του να αλλάζουν.


Αλλοι μαλακώνουν, λειαίνονται τα μειονεκτήματά τους με τον χρόνο, και κάποιοι άλλοι όσο ο καιρός περνά γίνονται πιο σκληροί και με περισσότερα ελαττώματα. Η Νίνα (Ιωάννα Πηλιχού) διεκδικεί ξεκάθαρα τον γιο μας Κωστή (Χάρης Μάρκου), με δέλεαρ την οικονομική της ευμάρεια. Αυτό κλονίζει τον Μάξιμο, καθώς το παιδί είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Πρώτη φορά αυτός ο στιβαρός χαρακτήρας, που στέκεται στέρεα στα πόδια του, δεν ξέρει τι εξέλιξη θα έχουν τα πράγματα. Γιατί στην αγάπη τίποτε δεν είναι ελεγχόμενο. 

Και αν ο γιος του προτιμήσει να μείνει με τη μητέρα του; Για τον ήρωά του η μητέρα του μεγάλου γιου του ήταν ένας εφηβικός έρωτας. Η νεανική τους σχέση δεν είχε συνειδητοποιημένα συναισθήματα, αλλά επιφανειακά. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ταίριαζαν. Απλώς ερωτεύτηκαν εξαιτίας της εξωτερικής εμφάνισης».

Οσο για τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου), τον ουσιαστικό του έρωτα, ο Μάξιμος παραμένει ψύχραιμος, αν και απομακρύνεται όταν ακούει το νέο αφεντικό της (Ορέστης Τζιόβας) να την αποκαλεί «μωρό μου».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. επιτέλους, τα μεγάλα κανάλια φαίνεται αντιλαμβάνονται πως η τηλεοπτικη σεζον δεν είναι Νοεμβριος-Μαιος! Τη στιγμή που ο μεσος τηλεθεατης παει μετα βιας μια εβδομαδα διακοπες τον Αυγουστο, τα καναλια επιλεγουν 4μηνες διακοπες! Καπως ετσι κερδιζει εδαφος ο ΣΚΑΙ και το Ε που κουτσά-στραβά συνεχίζουν το πρόγραμμα τους και τους επομενους μηνες και χτιζουν συνηθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !