Τίνα Καμπίτση για DADDY COOL:«Ήθελα και θέλω να περάσω μηνύματα...»


Εδώ και καιρό, το tvnea.com ,σας έχει ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ πως ο ΑΝΤ1 έδωσε το ''πράσινο φως'' για ακόμη περισσότερα επεισόδια στο DADDY COOL...

Η σεναριογράφος της εν λόγω σειράς του Ant1,Τίνα Καμπίτση,σε συνέντευξή της στο περιοδικό,''Mytv'',αναφέρθηκε τόσο σε αυτή την ευχάριστη εξέλιξη όσο και στο σίριαλ γενικότερα...

Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε πως το Daddy Cool πήρε το «πράσινο φως» για ακόμη έναν κύκλο επεισοδίων. Πώς νιώθεις γι' αυτό; 

''Είναι πολύ μεγάλη η ικανοποίηση. Ήταν ένα στοίχημα αυτό και για μένα, αλλά και για πολύ κόσμο που δουλεύει σ' αυτή τη σειρά''.

Το περίμενες;

''Το ήθελα. Δεν ξέρω αν το περίμενα, γιατί είναι περίεργα τα πράγματα σ' αυτή τη χώρα. Ωστόσο, το ήθελα πολύ. Ήθελα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να σταματήσω να κάνω αυτά τα ρομάντζα. Όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να γράψω ένα σίριαλ που να έχει μέσα πολλά στοιχεία: την κωμωδία, το δράμα, το μυστήριο, το αστυνομικό στοιχείο, και όλα αυτά σε μια ισορροπία. Από τον 2ο κύκλο βλέπουμε νέους ηθοποιούς, νέα πρόσωπα. Έχει φρεσκάδα φέτος. Δεν ήθελα να είναι απλώς ένα σίριαλ που να γελά­ει ο κόσμος, γιατί είναι τρομερή αυτή η αίσθηση. Ήθελα και θέλω να περάσω μηνύματα''.

Από ποιον ήρωα να περιμένουμε ανατροπές; 

''Και από τη Νίνα θα δούμε, όταν αφεθεί στον Θαλή, αλλά και από την Αγγέλα, η οποία φαίνεται στην αρχή σκληρή, όμως ,μετά δεν ξέρει τι θέλει''.

Τι περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων; 

''Σκέφτομαι να ηρεμήσω τον Μάξιμο και τη Στέλλα, γιατί τους έχω τυραννήσει, ενώ μέχρι το τέλος του 2ου κύκλου περνούν πάρα πολλά. Θέλω ο κόσμος να απολαύσει την ευτυχία αυτού του ζευγαριού, αλλά και το γιατί πρέπει να είναι μαζί αυτοί οι δύο, Παρ' όλα αυτά υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή στο τέλος. Θα δείτε πολλά. Υπάρχουν μυστικά που κρύβει η Στέλλα και θα αποκαλυφθούν σιγά σιγά''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: