Πρωινό ετοιμάζει το κανάλι της Βουλής!-Ο τίτλος,το concept και οι δύο παρουσιαστές...


Πρωινή ενημερωτική εκπομπή εντάσσει στο πρόγραμμά της η τηλεόραση της Βουλής.
Η πρεμιέρα θα είναι τη Δευτέρα,21 Νοεμβρίου, και ο τίτλος της θα είναι,σύμφωνα με το enimerosi24.gr, «Πρωινή Ανάγνωση». Την παρουσίαση έχουν αναλάβει δύο έμπειροι δημοσιογράφοι που ξέρουν καλά τα κατατόπια του καναλιού και του κοινοβουλίου. Η Κέλλυ Κοντογιώργη και ο Γιώργος Γαβαλάς.


Η «Πρωινή ανάγνωση» θα μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο Κοινοβούλιο, τα κοινοβουλευτικά γεγονότα που εξελίσσονται εντός της Βουλής και κυρίως όσα ψηφίζονται από την ολομέλεια και αφορούν τη ζωή μας. Από ένα νέο ,υπερσύγχρονο studio η εκπομπή θα δίνει καθημερινά τον παλμό της ημέρας με συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις. Η πρωινή ζώνη θα παρουσιάζει και θα εκλαϊκεύει τις δραστηριότητες της Ολομέλειας και των Επιτροπών, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Κοινοβούλιο εκ των έσω, με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες των υπηρεσιών και του Ιδρύματός του. Παράλληλα θα ενημερώνει και για σημαντικές πτυχές των δραστηριοτήτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:00 με 10:00 το πρωί από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: