Αύριο η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ-Όλες οι λεπτομέρειες του νέου concept...


Έρχονται στις 15.00 το μεσημέρι...


Το BEAUTIFUL LIFE με τη Στέλλα Γιαμπουρά και τον Τάσο Παπαλαζάρου κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, στις 15.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή θα προσπαθήσει να ενημερώσει, και να ψυχαγωγήσει, δίνοντας έναν αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητά μας. Η Στέλλα Γιαμπουρά και ο Τάσος Παπαλαζάρου μάς ενημερώνουν, μεταξύ άλλων, για τη σωστή διατροφή, την άσκηση, τη μαγειρική, αλλά και τη μόδα, την ομορφιά, και το παιδί. Επίσης, μας παρέχουν, με κατανοητό τρόπο, χρήσιμες πληροφορίες για τις διάφορες παθήσεις και τη θεραπεία τους, την ψυχολογία, το σεξ, τις διαπροσωπικές σχέσεις και την καλή ποιότητα ζωής.


Τα θέματα, επι πλέον, περιλαμβάνουν συνεντεύξεις καταξιωμένων επιστημόνων, παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας, μαρτυρίες ασθενών, αλλά και πολλών γνωστών προσωπικοτήτων που μας δίνουν τα δικά τους μυστικά για υγεία, ευεξία και ομορφιά. Ταυτοχρόνως, η εκπομπή είναι διανθισμένη με παρουσίαση των επιστημονικών ερευνών, προβολή video και δράσεων.

Το BEAUTIFUL LIFE, μας εξηγεί ότι η ζωή μπορεί να γίνει πολύ όμορφη και μας δείχνει όλους τους τρόπους για να το καταφέρουμε!

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: