CHEF ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ:Τι έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα η εκπομπή ;

0

Η Ελένη Ψυχούλη συνεχίζει την έρευνα εντός και εκτός στούντιο, για να μας παρουσιάσει μάγειρες, ζαχαροπλάστες, εξειδικευμένους επαγγελματίες και λάτρεις του καλού φαγητού. Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή ,στις 16.45 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Τι μας έχει ετοιμάσει για αυτή την εβδομάδα;

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου: Απλές και νόστιμες συνταγές με την Ελένη Ψυχούλη και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου! Συκώτι τηγανιά με πιπεριές & λευκό κρασί, φασολάκια με καπνιστό τόνο και σαλάτα όσπρια με άγρια ρόκα & ντοματίνια!

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου: Η Ελένη με τον Νίκο Κοντοσώρο από τη Φλώρινα, μας προτείνει: χοιρινό με κρούστα από πιπέρι καγιέν & αρωματικό πουρέ γλυκοπατάτας, πέννες με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης & φέτα και ανοιχτή κρεατόπιτα!

Τετάρτη,16 Νοεμβρίου: Η Ελένη παρέα με τον Chef, Νίκο Θωμά, και τον Αλέξανδρο Παπανδρέου μαγειρεύει: ψητό κόκκινο λάχανο με goji berries, κοτόπουλο γεμιστό με βούτυρο παστουρμά και μοσχαράκι λεμονάτο με ginger & αμύγδαλα!

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου: Η Ελένη γλυκοθεραπεύεται παρέα με τον Θεσσαλονικιό, Φίλιππο Μπαντή. Δοκιμάστε τη συνταγή για τη μπουγάτσα με μήλο και σταφίδες, το εύκολο mille feuille αμυγδάλου και την πεντανόστιμη κλειστή πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου: Η ηθοποιός, Φιλίππα Ταμπάρη ,μαγειρεύει με τις οδηγίες του σεφ ,Δημήτρη Τσανανά. Δείτε τη συνταγή για το ριζότο με γεύση γεμιστά κολοκυθάκια, τις χυλοπίτες με σάλτσα μπέικον και το ψαρονέφρι με τα μανιτάρια και την τυρένια σάλτσα!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !