Ο άσσος στο μανίκι του Brad Pitt.

Ο Brad Pitt ήταν να μην κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και να μην πάρει τα πάνω του.
Τώρα που έγινε δεν τον σταματά κανείς και δεν τον σκιάζει Angelina καμιά ό,τι και να προσπαθεί να σκαρώσει.
Μετά την επίσημη απόφαση του συμβουλίου οικογενειακών υποθέσεων, πως ο Brad είναι αθώος στο θέμα ενδοοικογενειακής βίας με τον 15χρονο Maddox, βρέθηκαν και ηχητικά αρχεία από το κέντρο ελέγχου του Minneapolis που αποδεικνύουν, πως κανένας καυγάς δεν πραγματοποιήθηκε μεταξύ πατέρα και γιου.

Και ο Brad, επειδή αρκετά μας τα χει κάνει η Angie, βγήκε στην αντεπίθεση και πολύ άργησε εδώ που τα λέμε. Τρεις μήνες πέρασαν από την αίτηση του διαζυγίου.

Ο 52χρονος ηθοποιός λοιπόν έχει στα χέρια σου αποδεικτικά στοιχεία κατά της Angelina Jolie, τα οποία μπορούν να την κάνουν να γονατίσει μπροστά του και να του ζητάει συγνώμη. Και για φαντάσου μία τέτοια εικόνα της Angelina, δεν την λες και καλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν ο Brad Pitt έχει στα χέρια του πάνω από 100 ώρες ηχογραφημένες εξομολογήσεις της Jolie σχετικά με τις περίεργες αντιλήψεις της, τον τρόπο ζωής της και την πραγματική άποψη για τη Jennifer Aniston.

«Εάν αυτές οι κασέτες δημοσιευτούν θα κάνει απίστευτο κακό στην Angelina και την αίτηση της για πλήρη κηδεμονία των παιδιών», ανέφερε μία πηγή. Οι κασέτες αυτές περιέχουν υλικό από τα 12 χρόνια συμβίωσης με την Jolie και αν δημοσιευτούν θα μπορούσαν να είναι η σωτηρία του Brad. 

queen.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: