Αντώνης Σρόιτερ :Ο ένας πηγαίνει στην εκπομπή του άλλου. Λέγεται αδελφική τηλεόραση.


Ο Αντώνης Σρόιτερ, συνάντησε τον Θέμο και τη Δούκισσα Νομικού, το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα». Ο δημοσιογράφος και άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, μίλησε ανοιχτά για...ΟΛΑ. 

 «Γιατί του έχει τόση αδυναμία η Ελένη Μενεγάκη»

 «Τι ξαφνικός έρωτας είναι αυτός με την Ελένη Μενεγάκη;», ρώτησε ο Θέμος τον Αντώνη Σρόιτερ. «Κοίτα είναι το νέο μοντέλο οικονομίας στην τηλεόραση. Ο ένας πηγαίνει στην εκπομπή του άλλου. Λέγεται αδελφική τηλεόραση. Όλοι είμαστε μία οικογένεια στον Alpha. (H Eλένη Μενεγάκη) ήρθε στο στούντιο ειδήσεων και πολύ καλά έκανε και εκδήλωσε το όνειρό της να γίνει κάποια φορά παρουσιάστρια ειδήσεων», απάντησε ο δημοσιογράφος. 
 Τόνισε μάλιστα, ότι η επίσκεψη της Ελένης έγινε όταν το δελτίο ειδήσεων δεν ήταν στον «αέρα», αλλά πιστεύει ότι η παρουσιάστρια θα βρεθεί κάποια στιγμή καλεσμένη στο δελτίο. «Πιστεύω μετά από ασφυκτικές πιέσεις που θα της ασκήσουμε θα έρθει στο δελτίο κάποια στιγμή! Έχει τόσα θέματα να σχολιάσει. Η άποψη της Ελένης είναι to the point σε πάρα πολλά θέματα», τόνισε. 
 Ποιοι συνδυασμοί δεν έχουν γίνει ακόμα μέσα στον Alpha; «Να πάμε στη Μουρμούρα», απάντησε με χιούμορ ο Αντώνης Σρόιτερ. 

 Από τη Μενεγάκη στον Κάστρο 

 Πιστεύει ότι θα συναντηθεί ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κιμ Γιονγκ Ουν; «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει πει ότι θα πάει στις εκδηλώσεις για τον Κάστρο, έχει να βγει κάτι δεκαετίες από τη χώρα, αλλά υποτίθεται ότι θα πάει!», απάντησε ο Αντώνης Σρόιτερ. 

 «Θα φέρει και γυναίκες να κλαίνε υποχρεωτικά;», τον ρώτησε η Δούκισσα Νομικού. «Θα πάρει μαζί του δύο αεροπλάνα με γυναίκες που κλαίνε!», απάντησε και πρόσθεσε: «Η χειρότερη δουλειά στον κόσμο θα είναι να είσαι παρουσιαστής ειδήσεων στη Βόρεια Κορέα, να κάνεις σαρδάμ την ώρα που λες το όνομά του». 

 «Ο γιος του Φιντέλ Κάστρο» 

 Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον γιο του Φιντέλ Κάστρο: «Άλλη μορφή! Με τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ περιουσία. Ο Κάστρο ό,τι άποψη να έχει ο καθένας, ήταν μία τεράστια μορφή. Ο γιος τώρα που κατάφερε να έχει μία τεράστια περιουσία και είναι από κότερο σε κότερο και από Ίμπιζα σε Μύκονο, είναι μία ξεχωριστή ιστορία. Και την ίδια ώρα φέρει το όνομα του Κάστρο!». 

 Η διευθύντρια του πρωθυπουργού με τα 2.500 ευρώ τον μήνα 

 Για τις αδελφές Νοτοπούλου, τη Κατερίνα Νοτοπούλου, τη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη και την αδερφή της, Μαρία, που πλέον είναι ταμίας στο ΚΘΒΕ, αναφέρθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ. «Είναι απαραίτητο σε αυτή την κυβέρνηση, κάποιος ο οποίος αναλαμβάνει μία θέση να μην έχει καμία εργασιακή εμπειρία!», του είπε ο Θέμος. 
 «Αν βάλεις σε ένα χαρτάκι ονόματα πολιτικών που έχουν δουλέψει, δεν θα γεμίσεις πολλές σελίδες με βιογραφικά. Είχαμε πρωθυπουργούς και υπουργούς που δεν είχαν δουλέψει! Είναι άθλημα σε αυτή τη χώρα, ''επάγγελμα πολιτικός''», απάντησε ο δημοσιογράφος. 
 Για τον μισθό της Κατερίνας Νοτοπούλου που είναι 2.500 ευρώ τον μήνα, ο δημοσιογράφος είπε: «Άμα τα αξίζει τα 2.500 ευρώ να τα πάρει. Διευθύντρια του πρωθυπουργού στη Βόρεια Ελλάδα είναι. Μένει να κριθεί στην πορεία». 

 Η αδερφή της Νοτοπούλου πούλησε το στύλο του pole dancing 

 Γιατί η αδερφή της Μαρία, πούλησε τον στύλο του pole dancing;«H είδηση είναι ότι πράγματι πουλήθηκε ο στύλος του pole dancing, αλλά αν πουλήθηκε λόγω ένδειας ή επειδή ήθελε να αλλάξει στύλο, δεν το ξέρω!», απάντησε ο δημοσιογράφος. «Δεν ξέρω αν θα έχω απέναντι μου τον Νίκο Χατζηνικολάου» 

 Θα έχει απέναντι του τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη; 

«Δεν ξέρω αν θα κάνει δελτίο, κατ'αρχήν δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το νέο κανάλι. Μεταξυ μας και οι άνθρωποι αυτοί είναι σαστισμένοι γιατί είχαν πάρει μία άδεια, έχουν δώσει τόσα χρήματα και ξαφνικά μένουν στον αέρα! Αυτό είναι τραγικό. Δηλαδή η κυβέρνηση τα κατάφερε έτσι ώστε και αυτοί που λειτουργούσαν κινδύνεψαν να κλείσουν και αυτοί που έδωσαν έναν σκασμό λεφτά, δεν μπορούν να λειτουργήσουν».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: