Πηνελόπη Τσιλίκα: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Η λέξη που δε λες»

Unknown
0
Για το ρόλο της στη σειρά «Η λέξη που δε λες», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Η Ιωάννα είναι ψυχαναγκαστικά οργανωτική. Ποιες άλλες πτυχές του χαρακτήρα της θα δούμε;
«Η Ιωάννα είναι μια νέα γυναίκα η οποία έχει μάθει να παίρνει στη ζωή της άριστα, αλλά αυτό το κάνει δουλεύοντας πολύ και με πάθος. Έχει θάρρος και τσαγανό, και μια τρέλα πού και πού... Κάνει λάθη όπως όλοι, αλλά δεν το δέχεται να μην επανορθώσει»

Γίνεται η αφορμή για να αποκαλυφθεί μια κατάσταση που οι γονείς του Παυλή αγνοούσαν. Μετανιώνει γι' αυτό;
«Η Ιωάννα, είναι η πρώτη που παρατηρεί ότι ο μικρός δεν επικοινωνεί με τους γύρω του, όπως κάθε παιδί, βλέπει την ιδιαιτερότητα που έχει στην επικοινωνία και καταλαβαίνει τι σημαίνει πραγματικά η τρομερή κλίση που έχει ο Παυλής στη μουσική. Το να φέρνεις στο τραπέζι ένα τέτοιο ζήτημα, το να λες στους γονείς ενός παιδιού ότι η ιδιαιτερότητα του μπορεί και να οφείλεται στον αυτισμό του, είναι μια είδηση άβολη και τελεσίδικη. Η αντίδραση που κάθε γιατρός περιμένει όταν κάνει αυτήν τη διάγνωση είναι η άρνηση των γονιών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων αμφισβητούν το γιατρό, αποδίδουν τη διάγνωση του σε υστεροβουλία ή σε έλλειψη ικανότητας, γι' αυτό ζητάνε δεύτερη και τρίτη γνώμη. Η Ιωάννα το ξέρει αυτό, προβλέπει ότι με το που αναφέρει την πιθανότητα ο μικρός να ανήκει στο φάσμα του αυτισμού θα αντιμετωπίσει αντιδράσεις από την οικογένεια, αλλά επειδή αγαπάει την οικογένεια του άντρα της και έχει γνήσιο ενδιαφέρον για το μικρό, αποφασίζει να το πει έτσι κι αλλιώς, κι ας γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος»

Τι την οδήγησε στην απιστία;
«Η ιστορία του Βασίλη και της Ιωάννας είναι η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού στην Ελλάδα της κρίσης. Ερωτεύτηκαν, έμειναν μαζί, αυτή έκανε την ειδικότητα της στην Ιατρική και αυτός επένδυσε σε μια επιχείρηση το μερίδιο που είχε στην οικογενειακή περιουσία. Το εγχείρημα του Βασίλη απέτυχε, παρότι πάλεψε, και αυτό είχε επιπτώσεις τόσο στην ψυχολογία του κα: στον τρόπο που βλέπει τον εαυτό του, την Ιωάννα, όσο και στην ίδια τη σχέση τους. Δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο ζευγάρι που οι συνθήκες της ζωής τους απομάκρυναν, τους έβγαλαν εκτός ισορροπίας και αυτό έφερε λάθη, την απομόνωση του ενός και την απιστία του άλλου. Θα δούμε το ζευγάρι να προσπαθεί ξανά να είναι μαζί, να διαχειριστεί τα λάθη του και να συνεχίσει ενωμένο», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !