Ήταν μπλεγμένοι με τον σατανισμό ο Ιωακείμ και η Εύα;

Unknown
0

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία που ίσως ανατρέψουν την αιτία που τα δύο παιδιά, ο Ιωακείμ και η Εύα, έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Ο Ιωακείμ και η Εύα δεμένοι με τα ισχυρά αισθήματα της φιλίας αυτοκτόνησαν στην Ημαθία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πέφτοντας στις ράγες του τρένου με διαφορά ενός μήνα περίπου.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογενείας του Ιωακείμ πιθανή αιτία αυτοκτονίας του νεαρού ήταν η εμπλοκή του σε οργάνωση που διοργανώνει παγανιστικές τελετές.

Τα στοιχεία αυτά δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο καθώς από τις έρευνες της οικογένειας, μέσω των δικηγόρων τους αποκαλύπτεται η σχέση των δυο παιδιών με ανθρώπους που διοργανώνουν σατανιστικές τελετές στη Βόρειο Ελλάδα.

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογενείας του Ιωακείμ, κ. Σωκράτη Δημητριάδη, ο οποίος είπε: «Δεν περιμέναμε ότι θα βρισκόμασταν αντιμέτωποι με αυτές τις εξελίξεις. Το δύσκολο στην έρευνα ήταν η διασύνδεση αυτών των παιδιών. Το να είναι μια παρέα από το σχολείο ή από την ίδια περιοχή που συχνάζουν στις ίδιες περιοχές είναι φυσιολογικό. Όταν εμπλέκεται η παρουσία περισσότερων ατόμων από διάφορες πόλεις στη Βόρειο Ελλάδα, πρόκειται για μια διασύνδεση που φαινομενικά δεν υπάρχει καθώς δεν υπάρχει καθημερινή επαφή για να αναπτύξουν τόσο στενές σχέσεις παρά μόνο το Διαδίκτυο. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πίσω από αυτή την κατάσταση που έχουν πολλά χρόνια διαφορά ηλικίας από τα παιδιά, έχουν άμεσες σχέσεις και τα καθοδηγούν και η καθοδήγηση αυτή είναι επικίνδυνη».

Σημαντικές ήταν και οι αποκαλύψεις που έκανε ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας του Ιωακείμ. Σύμφωνα με τον κύριο Σπυράτο η οικογένεια αναζητά το λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο του Ιωακείμ. Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι: «Στις 28 Σεπτεμβρίου, στην κηδεία του αδικοχαμένου Ιωακείμ ένα ανήλικο αγόρι έβγαλε τη ζώνη του, την πέταξε στο χώρο του ενταφιασμού και είπε: "σύντομα θα έρθω να σε βρω"».

Το γεγονός πως ο Ιωακείμ φαίνεται να ήταν μπλεγμένος σε σατανιστική οργάνωση επισημάνθηκε από τον κύριο Δημητριάδη ο οποίος αποκάλυψε ότι στις 21 Σεπτεμβρίου που ο 17 χρόνος έβαλε τέλος στη ζωή του, είναι επίσης ισημερία και πρόκειται για ημερομηνίες που θεωρούνται σατανιστικές εορτές ή ημέρες αφιέρωσης, ιδιαίτερες κατά τις δικές τους οργανώσεις.

Το μήνυμα της μητέρας του 17χρονου στο Facebook


Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν στοιχεία στο φιλικό περιβάλλον των δυο παιδιών ενώ σημαντική θεωρείται και η εξέταση του 55 χρόνου άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε στενή σχέση ο Ιωακείμ.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχαν πει στο protothema.gr αξιωματικοί του τμήματος ανηλίκων Θεσσαλονίκης ο 18χρονος αρκετούς μήνες πριν αυτοκτονήσει διατηρούσε σχέση με έναν 55χρονο, μεχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Στην πορεία όμως ο 18χρονος για άγνωστη αιτία αναίρεσε τη καταγγελία του. Η εισαγγελέας όμως που είχε επιληφθεί της υπόθεσης προχώρησε τη διαδικασία και ο 55χρονος θα βρισκόταν στο δικαστήριο με τη κατηγορία της ασέλγειας και αποπλάνησης ανηλίκου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !