Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Μία καθημερινή σειρά είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα...»


Φέτος πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ του ALPHA,''Έλα στη θέση μου''.Ήταν εξ αρχής σίγουρος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για την επιτυχία του;

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα. Ειδικά στην αρχή. Όλα είναι ρευστά. Δεν ξέρεις αν θα αγαπήσει ο κόσμος τη δουλειά στην οποία βρίσκεσαι, αν θα ταυτιστεί κι αν τελικά θα την αποδεχτεί. Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι πρόκειται για ένα χαρούμενο project που, όσοι το παρακολουθήσουν, θα περάσουν καλά, θα χαμογελάσουν και, κάπως, θα ξεχαστούν για μία ώρα. Αυτό είναι το αρχικό ζητούμενο. Από εκεί και πέρα, μία καθημερινή σειρά, και δη κωμωδία, είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα».

Δεν φοβάται μήπως ''καεί΄΄ από τη φθορά μιας καθημερινής σειράς; 

«Κάποτε ίσχυε αυτό, σήμερα όμως, δεν νομίζω ότι στέκει αυτό το πράγμα. Άλλωστε, πλέον, με την καθημερινή έκθεση που έχουμε όλοι από τα social media, δίνουμε το παρών και εκτιθέμεθα. Κάποτε ίσχυε ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να καεί στο καθημερινό. Στις μέρες μας, δεν είναι το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς, δεν γίνονται συχνά σειρές...».

Down Town Κύπρου

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: