Ετοιμάζονται οι βεβαιώσεις προσωρινής λειτουργίας,αλλά όχι μόνο για Μαρινάκη-Σαββίδη...


Ο «κύβος ερρίφθη» για την κυβέρνηση, όπως όλα δείχνουν, σχετικά με τις άδειες των καναλιών για το μεσοδιάστημα, που μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο.


Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αυτήν την Πέμπτη (10/11) για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης ,στη νέα Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σε περίπτωση πάντως που η Ν.Δ. συνεχίσει να μη συμπράττει ώστε να δημιουργηθεί η απαραίτητη συμφωνία των 4/5 για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης αρχής, η απόφαση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στην έκδοση των λεγόμενων «βεβαιώσεων προσωρινής λειτουργίας» των καναλιών. Και όχι μόνο των υφιστάμενων. Όπως λέγεται, έχει αποφασιστεί ότι σίγουρα θα δοθεί και στους τέσσερις υπερθεματιστές, τους δύο δηλαδή (Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης) αφού οι άλλοι δύο (Γιάννης Αλαφούζος, Θοδωρής Κυριακού) διαθέτουν ήδη τηλεοπτικούς σταθμούς. Εξετάζεται, όμως. το ενδεχόμενο να χορηγηθούν και σε άλλους πιθανούς «παίκτες» που μπορεί να ενδιαφερθούν, υπό την προϋπόθεση βέβαια της κατάθεσης συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων για κάτι τέτοιο,σύμφωνα με το ''efsyn.gr''.

Όπως καταλαβαίνετε, μια τέτοια εξέλιξη θα ανάψει «νέες φωτιές» στο τηλεοπτικό σκηνικό. Τότε να δείτε πλουραλισμό...

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: