Τάνια Τρύπη: «Εχω πάρα πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση και μου έχει λείψει»

Η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Ας ερχόσουν για Λίγο». Εντυπωσιάζει επί σκηνής, χορεύει, τραγουδά...

 «Αυτή η παράσταση, ενώ αναφέρεται ουσιαστικά στη ζωή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, ουσιαστικά περνά όλη η ιστορία της Ελλάδας, μέσα από τη ζωή του. Με πάρα πολύ ωραία τραγούδια και με γλυκόπικρες στιγμές. Υποτίθεται ότι είμαστε ένας θίασος που κάνουμε ένα αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ και όλοι μας ερμηνεύουμε κάποια πρόσωπα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη σ' αυτήν τη δουλειά, γιατί με τον Γιάννη Μπέζο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν αρκετές φορές, εξίσου με επιτυχία, και έχουμε μια πάρα πολύ καλή χημεία μεταξύ μας. Όπως και με τον Δημήτρη Μαλισσόβα, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ ως σκηνοθέτη» τόνισε στο Secret.

Πώς σου φαίνονται οι τελευταίες εξελίξεις με τα κανάλια;
«Εχω πάρα πολύ καιρό να κάνω τηλεόραση και μου έχει λείψει. Την αγαπώ πολύ. Δεν είμαι από τους ηθοποιούς που λένε «Α, εγώ μόνο θέατρο». Το θέατρο είναι η πρώτη αγάπη, γιατί υπάρχει η αμεσότητα με τον κόσμο, αλλά η τηλεόραση μου έχει λείψει. Εδώ, σ' αυτήν τη χώρα, γίνεται χαμός. Το θέμα με τα κανάλια είναι ένας χαμός ακόμα. Ελπίζω να ξεμπερδέψουμε και να έχουμε όλοι δουλειά, γιατί είναι άσχημο πράγμα να μένουν άνεργοι άνθρωποι, είτε είναι από τον δικό μας χώρο είτε από άλλον.»

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν στον Αλέξη Τσίπρα και είχαν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες πάνω του.
«Δεν έχω δει έναν πολιτικό τόσα χρόνια που τα μάτια του να δείχνουν αγάπη, αληθινή, πραγματική για αυτό τον τόπο. Αυτό έχω να σου απαντήσω.»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: