Κατερίνα Λέχου:«Έχω κάνει τηλεόραση που την έχω αγαπήσει πολύ,ακόμη και αν δεν πήγε καλά»


Η Κατερίνα Λέχου είναι μια ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές με τεραστία τηλεοπτική επιτυχία, όπως είναι το «Είσαι το ταίρι μου», το «Ευτυχισμένοι μαζί», το «Νησί». Της λείπει,άραγε, η τηλεόραση; 

Η ίδια μιλά στην ΑΓΟΡΑ και απαντά...

«Βεβαίως μου λείπει, την αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Έχω κάνει τηλεόραση που την έχω αγαπήσει πολύ, ακόμη και αν δεν πήγε καλά, γιατί το είχα αγαπήσει, γιατί το είχα επιλέξει με την καρδιά μου και όχι για τα λεφτά. Πιστεύω πως η φάση που περνάμε είναι μεταβατική και θέλω να είμαι αισιόδοξη, γιατί μπορεί ξαναγεννηθεί κάτι καινούργιο. Τώρα, σε τι φάση θα είμαι εγώ και αν θα με θέλει κανείς, δεν ξέρω...».

Η ηθοποιός είναι «παιδί» του Μega. Πώς αισθάνεται που θα κλείσει το κανάλι αυτό;

«Ακόμα δεν ξέρουμε. Εκκρεμεί η κατάσταση αυτή. Κατ' αρχήν στεναχωριέμαι, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τη δουλειά τους και αυτό είναι το τραγικό κομμάτι της ιστορίας, θέλω, όμως, να πιστεύω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να παλεύω».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: