Συνεχίζεται κανονικά «Το Σπίτι μου, σπιτάκι μου»;

Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου έχει ταράξει τα νερά των ποσοστών τηλεθέασης, για τις άλλες εκπομπές.

Το πρωινό, πλέον, ΣουΚου είναι πρώτο σε τηλεθέαση προκαλώντας πονοκέφαλο προφανώς στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την παρέα της στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου», που κάνει χαμηλές πτήσεις, με αποτέλσμα να τερματίζει τελευταία στον πίνακα τηλεθεάσεων.

Αυτή η εξέλιξη, δημιούργησε νέο κύκλο διαδόσεων που εκτιμά, ότι η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» πρόκειται να κοπεί από το πρόγραμμα του Alpha στις αρχές του νέου έτους, αλλά το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι που λήγει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του KoolNews.gr η ομάδα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου εργάζεται σε ήπιο κλίμα, χωρίς να έχει ειπωθεί στους συνεργάτες της το παραμικρό για κόψιμο της εκπομπής.
Μάλιστα, η παρέα του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» μπροστά και πίσω από τις κάμερες, εργάζεται εντατικά για τα τρέχοντα σαββατοκύριακα, αλλά παράλληλα ετοιμάζουν και τις εορταστικές εκπομπές για το φινάλε της σεζόν.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: